11x Leuke Vaderdagcadeaus waar je indruk mee maakt!

11x Leuke Vaderdagcadeaus waar je indruk mee maakt!

Na Moederdag is het nu weer bijna tijd voor Vaderdag! Vind je het ook zo moeilijk om een leuk Vaderdagcadeau te scoren? Wij zochten voor jou wat toffe ideeën!

Wij gingen op zoek naar inspiratie voor leuke Vaderdagcadeaus, om ook de papa’s hun jaarlijkse moment to shine te geven! Natuurlijk krijgt hij van je kids mooie zelfgemaakte kunstwerkjes, maar iets extra’s heeft ie vast ook wel verdiend, toch? Wij verzamelden leuke Vaderdagcadeaus waar je papa gegarandeerd blij mee maakt, voor elk budget!

Let's be honest: cadeaus zoeken voor mannen is zo moeilijk! Voor zowel je babydaddy als vader is het elk jaar echt weer een uitdaging. Opnieuw aankomen met een speciaalbiertje of douchepakket is niet altijd wat je wilt. Moeders en dochters die een keer iets anders willen geven voor Vaderdag, maar compleet inspiratieloos zijn: opgelet! Wij helpen je door wat leuke Vaderdagcadeaus op een rijtje te zetten!

vader en kind

1. Posters van Wijck

Is papa een echte voetbalfan? Of meer een liefhebber van de Formule 1? Deze posters zijn dan helemaal wat voor hem! Zijn passie verwerkt in een poster die jij hoogstwaarschijnlijk ook nog eens mooi vindt! De posters van Wijck. zijn chique en minimalistisch en daarbij perfect in elk huishouden! Naast meerdere stadions en het circuit van Zandvoort hebben ze ook allemaal posters geïnspireerd op landen, steden en wijken. Hoe dan ook zit hier vast wat voor hem bij!

Shop de posters op Bol.com!

 

2. HAPPY SOCKS

Elke vader heeft ze nodig: super vrolijke sokken. Het leven is te kort om saaie zwarte sokken te dragen! Of hij nu in de horeca, op kantoor of lekker in de buitenlucht werkt! Happy Socks heeft sokken met allerlei motiefjes in heel veel gezellige kleurtjes. Zoals de naam al zegt: je wordt er helemaal happy van! Je kunt ze zelfs al in een gave giftbox kopen. Perfect als Vaderdagcadeau! Ga je voor één paar, of gelijk voor de hele week?

collage happy socks

  1. 7-Day sokken met print in 7-pack giftbox
  2. Sokken met print in 4-pack giftbox
  3. Hamburger sokken in katoenblend

 

3. KOBO E-READER

Een kado dat altijd erg in de smaak valt in mijn omgeving, en dus perfect is als leuk Vaderdagcadeau, is een goede e-reader zoals die van Kobo! Met een e-reader heb je altijd je boeken bij je! Als je er een echt lezerspakket van wilt maken, zet je er alvast wat mooie ebooks op of geef je er een ebook-abonnement bij! Een gave hoes maakt het helemaal af.

collage van kobo ereaders

  1. Kobo Clara
  2. Kobo Libra H2O
  3. Kobo Forma
  4. Kobo - Beschermhoes Sleepcover voor Kobo Libra
  5. Kobo - Beschermhoes Sleepcover voor Kobo Forma
  6. Kobo - Beschermhoes Sleepcover voor Kobo Clara HD

4. Activity tracker

Is jouw partner of papa een echte sportieveling? Dan doet een activity tracker het vast goed! Hiermee kan hij tijdens het sporten verschillende data bijhouden, zien hoeveel stappen hij heeft gezet en veel meer. Daarnaast kun je met de meeste trackers je muziek en je telefoon bedienen. Bovendien is het natuurlijk ook gewoon een gaaf sportief horloge!

collage van smartwatches

  1. Fitbit Charge 4
  2. Xiaomi Mi Band 4
  3. Samsung Galaxy Fit e
  4. Huawei Band 4 Pro
  5. Garmin Forerunner 35

5. Barbecue

Is papa een vleesliefhebber? Dan is een barbecue een gaaf Vaderdagskado! Aangezien Vaderdag in juni valt, is de kans groot dat je mooi weer hebt en lekker buiten kunt zitten. Kun je gelijk het kado in gebruik nemen! Wil je all in gaan? Geef er dan een fancy schort en andere benodigdheden bij. Helemaal ready for summer!

 collage van barbecue spullen

  1. Patton Kamado Grill Classic
  2. Master Cook Gasbarbecue en Grill
  3. Food stories Barbecue schort van leer
  4. Barbecook Otto Elektrische Rookoven
  5. Leopold Vienna Barbecue koffer 18-delig

6. Verzorgingsproducten

Ook papa’s moeten goed voor de dag komen. Stiekem vinden ook veel vaders het heerlijk om zichzelf goed te verzorgen. Een leuk Vaderdagcadeau is dan ook een fijn verzorgingssetje. Ga voor een mooi pakket van Rituals, wat verzorging voor zijn baard of een lekker luchtje. Wedden dat hij hier echt wel heel blij van wordt?

 collage van verzorgingsproducten voor vaders

  1. TOM FORD Tobacco Vanille Eau de Parfum
  2. Peter Thomas Roth Jet Set Facial - gezichtsverzorgingsset  
  3. Murdock London Brownlow - verzorgingsset  
  4. The Ritual of Samurai Invigorating Ritual 2019 - verzorgingsset  
  5. Tweezerman G.E.A.R. manicureset 4-delig
  6. Molton Brown Woody & Citrus - Limited Edition bad- & douchegel set  

7. Koffie

Is de man in jouw leven een echte koffieliefhebber? Dan heeft het leukste Vaderdagcadeau natuurlijk met koffie te maken! Wat dacht je van een mooie cafetiere, een fijne melkopschuimer of een upgrade van zijn koffiekopjes? Stiekem is dit ook eigenbelang voor jou natuurlijk, maar dat vertellen we er gewoon niet bij!

collage van koffie spullen

  1. HARIO V60 Cafetière 0,6 L
  2. HKliving 70's Espressokopje 0,08 L - Set van 4
  3. Bialetti Moka Express Percolator 6 kops
  4. Kilner Koffiemolen 0,5 L
  5. JURA 24019 Melkopschuimer

8. Gave rugzak

Een leuk Vaderdagcadeau dat goed ontvangen zal worden is een nieuwe rugzak. Het is namelijk altijd fijn voor papa om een goede rugzak te hebben. Of dit nu is voor zijn werk is, zijn vrije tijd of om mee te nemen naar de sportschool. Wil je het extra leuk maken? Doe alvast wat leuke spulletjes in de tas! Zo maak je een cadeautje in een cadeau.

collage van rugzakken

  1. Daily paper Hubu rugzak 
  2. Herschel Supply retreat rugzak
  3. Tommy Hilfiger Elevated rugzak met logo
  4. Rains Camp rugzak met 13 inch laptopvak
  5. Ucon Acrobatics Hajo waterdichte rugzak
  6. The North Face Explore Fusebox rugzak

9. Spullen voor de tuin

Is je vader of partner gek op tuinieren? Dan is een leuk Vaderdagcadeau een uitbreiding van zijn collectie met tuinspullen. Een nieuwe tuinslang, een hogedrukreiniger of gewoon wat nieuw gereedschap. De echte tuin-lover zal hier echt blij van worden!

LEES OOK: Zo leuk is tuinieren met kinderen

collage van tuinspullen

  1. Esschert Tuingereedschapsschort
  2. Gardena City Garden Tuingereedschapset
  3. Eurom Force 2200IND Hogedrukreiniger
  4. Gardena Liano Tuinslang Set
  5. OXO Good Grips Compostemmer 3 L

10. Whiskeyglazen

Whiskeyliefhebber of borrelaar in huis? Dan doen mooie whiskeyglazen het vast goed! Deze fancy glazen zijn heerlijk om op de bank te genieten van een borrel. Ook hier kun je een pakketje van maken, zo groot als je zelf wilt. Wat dacht je van herbruikbare ijsklontjes, een karaf of gewoon een fles goede whiskey erbij?

collage van wiskeyspullen

  1. Whisky Glazen Vintage set van 2 in geschenkdoos by GDLF
  2. Nachtmann Highland whiskyglazen
  3. RRJ Whiskey Stones - Natuursteen ijsblokken
  4. RCR - Whiskey karaf Oasis
  5. Luxe Whiskey Karaf Set - Wereldbol Decanteerkaraf

11. Een verrassing voor vader pluis 

Het nieuw verschenen nijntje-cadeauboekje Een verrassing voor vader pluis is een lief cadeautje voor vaders. Een mooi geschenk voor om papa's (to be) mee te verrassen op Vaderdag. In dit boekje gaat Nijntje allemaal leuke dingen doen met haar vader: samen spelen, in de tuin werken en op pad gaan. Op een dag wil Nijntje haar vader graag verrassen met een mooi cadeau. Een superleuk boekje voor vaders om aan hun kids voor te lezen of om samen gezellig naar de plaatjes te kijken!

Isabel Van Der Boog

Door

12 juni 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.