14x Leuke Moederdagcadeaus waar je mee aan kunt komen

14x Leuke Moederdagcadeaus waar je mee aan kunt komen

Moederdag staat bijna voor de deur! Tijd om je te verdiepen in leuke Moederdagcadeaus. Wij helpen je een handje door wat leuke ideeën op een rij te zetten!

Wij gingen op zoek naar leuke Moederdagcadeaus waar je mee aan kunt komen. Een lijstje cadeau-inspiratie waar de mama ook echt iets aan heeft en zeker van zal genieten. Als je iets zoekt voor je eigen moeder, je partner of zelf je partner wat subtiele kadotips wil geven, kun je dit lijstje in ieder geval goed gebruiken!

Natuurlijk verdienen moeders elke dag heel veel liefde en respect, maar Moederdag blijft toch leuk! Een speciale dag waarop ze (extra) in het zonnetje gezet mogen worden. Maak er dus echt wat bijzonders van om deze hardwerkende vrouw in je leven even goed te verwennen.

Het meest attente om te doen, is een combinatie van iets praktisch met iets persoonlijks. Dus geef naast je leuke Moederdagcadeau een lief kaartje, Moederdagknutsel van je kind of gewoon een heerlijk uitgebreid Moederdagontbijt!

moeder kookt met dochter

1. Kobo e-reader

Een must-have bij ons allemaal thuis is een goede e-reader. Wij zijn echt fan van die van Kobo! Het is de perfecte manier om je lievelingsboeken (en daarbij óók nog je hele to read-list) constant bij je te hebben. Wil je er echt een leuk Moederdagcadeau van maken? Maak er dan een compleet pakket van! Doe er een mooie hoes bij en zet er alvast wat ebooks op. Geloof mij, als de mommy een beetje een lezer is, zal ze je hier eeuwig dankbaar voor zijn.

collage met kobo ereaders en hoesjes

  1. Kobo Clara
  2. Kobo Libra H2O
  3. Kobo Forma
  4. Kobo - Beschermhoes Sleepcover voor Kobo Libra
  5. Kobo - Beschermhoes Sleepcover voor Kobo Forma
  6. Kobo - Beschermhoes Sleepcover voor Kobo Clara HD

Luisterboeken

Is ze niet echt een lezer? Dan kunnen luisterboeken ook een fijne uitkomst zijn. Heerlijk in de tuin liggen met je oortjes in terwijl je wordt voorgelezen. Je kunt een abonnement (voor een zelf gekozen aantal maanden) voor duizenden gave audioboeken kado geven via Storytel. Dat klinkt toch echt als een leuk Moederdagcadeau waar je mee aan kunt komen!

2. Sieraden

Een ander leuk Moederdagcadeau waar je mee aan kunt komen en wat echt blijvend is, is een mooi sieraad! Voor bijna elke moeder is er wel iets moois te vinden. Bekijk even welke stijl de mom in kwestie meestal draagt, zodat je iets gaafs kunt kiezen wat mooi in haar collectie past. Houdt ze van minimalistisch of juist van opvallend? Draagt ze graag goud- of zilverkleurige sieraden? Als je dat eenmaal weet, kun je vast iets vinden waar ze heel blij van wordt.

Neem vooral eens een kijkje in de mooie shop van Guts & Gusto. Daar vind je prachtige sieraden: oorbellen, kettinkjes, armbanden, ringen en hele toffe bedels! Guts & Gusto heeft overigens ook fysieke winkels waar je terecht kunt voor de sieraden, maar ook voor kleding, schoenen en andere accessoires.

Collage sieraden voor Moederdag

  1. Bedel kompas
  2. Armband Kelsey met hanger goud/blauw
  3. Ring Dachel met steen
  4. Bedel met een letter
  5. Oorbellen Cella
  6. Ketting Dieske met een slotje

3. Woonaccessoires

Veel moeders vinden het heerlijk om in huis bezig te zijn en de boel te stylen. Om de woonkamer, slaapkamer en keuken sfeervol en gezellig te maken met de mooiste items. Daarom zijn woonaccessoires echt een heel leuk Moederdagcadeau! Bij wonenmetlef shop je de mooiste woonaccessoires voor moeders (in spé). Je kunt hierbij denken aan bijzondere kaarsen, kandelaars, geurstokjes, een toffe vaas, posters voor aan de muur of een mooie borrelplank! Of wat dacht je van een heel nieuw servies? Vind je het lastig om iets te kiezen, kun je ook voor een cadeaubon gaan!

Collage woonaccessoires

  1. hk-living vaas shell m bruin keramiek 
  2. hk-living hk.7 geurstokjes: japanese flowers
  3. hay kaarsen spiral lichtblauw lila wax - set van 6
  4. nicolas vahe cadeaupakket jam met passievrucht en aardbei
  5. nicolas vahe plank serving acacia bruin hout
  6. cadeaubon wonenmetlef

4. Floral design: bloemen voor Moederdag

Natuurlijk horen in dit lijstje met Moedercadeaus ook bloemen voor Moederdag. Wie wordt er nu niet blij van mooie bloemen in huis? Wil je iets specialers geven dan een standaard bosje? Vraag bij de bloemist om een gepersonaliseerde bos waar je haar favoriete kleuren en bloemen doorgeeft. Nog wat bijzonderder? Koop wat van haar favoriete snacks en stop deze met behulp van stokjes tussen het boeket. 

5. Cadeaubox voor mama of oma

Wil je mama of oma in het zonnetje zetten voor Moederdag? Kies dan voor een Hip&Mama Box! Deze mooie cadeauboxen zijn een feestje om te geven én te krijgen, dus je scoort er zeker punten mee. Er zijn cadeauboxen voor alle gelegenheden, dus ook voor Moederdag. Je kunt bij Hip&Mama Box kiezen uit de ready-to-give cadeauboxen, je eigen box samenstellen of gaan voor een verrassingsbox! Elke box bestaat uit de fijnste, leukste en handigste producten van de mooiste merken. 

Superleuk als Moederdagcadeau is natuurlijk de Best Mom Box. Zoek je een cadeau voor oma? Dan is er de nieuwe Moederdagspecial voor Oma! 

Neem snel een kijkje bij Hip&Mama Box en bestel jouw box naar keuze >>

6. MOEDERDAGPRODUCTEN VAN HEMA

Ook HEMA heeft weer onwijs leuke producten voor moederdag dit jaar! Van klein tot groot, je kan er alles vinden. Originele cadeaus zoals een gezichtsreiniger of een bijzonder boek zullen het zeker goed doen. Bij twijfel kan je ook gaan voor iets lekkers! Ze hebben een heerlijk assortiment aan taarten die er ook nog eens prachtig uitzien. Voor de keukenprinsessen onder ons is een leuke bakmix ook een onwijs leuke optie. 

Neem zeker eens een kijkje op de Moederdagpagina van HEMA >>

moederdag producten hema

  1. Moederdag slagroomtaart vierkant 
  2. Chocolatechip koekjesmix met marshmallows
  3. Making Memories - Jill Schirnhofer & Kirsten Schilder 
  4. Gezichtsreinigingsapparaat
  5. Fujifilm Instax mini 11 

7. Rituals-producten

Dat ik zelf een Rituals-fan ben, is algemeen bekend. Ook mijn moeder maak ik erg blij met Rituals-producten. Het is ook mijn go-to cadeau voor andere moeders en vriendinnen. Rituals doet het gewoon altijd goed bij de meeste vrouwen.

Je kunt hiermee ook zelf bepalen hoe duur je het maakt. Ga je voor één product, een cadeaupakket of stel je zelf iets samen met haar lievelingsproducten?

Collage Moederdagcadeaus Rituals

  1. The Ritual of Sakura geschenkset medium
  2. The Ritual of Happy Buddha geschenkset small
  3. The Ritual of Hammam Body Cream
  4. The Ritual of Karma Foaming Shower Gel
  5. The Ritual of Jing Destress Calming Shampoo
  6. The Ritual of Sakura Geurkaars

8. Tijdschrift-abonnement

Is de mama in kwestie geen boekenlezer en past een e-reader dus niet zo goed, maar is ze wel een liefhebber van mooie magazines? Dan is een abonnement op haar favoriete tijdschrift een leuk Moederdagcadeau! 

collage tijdschriften

  1. Flow reizen
  2. KEK mama
  3. Libelle Home Made
  4. Margriet Fit & Gezond
  5. VIVA Mama
  6. VTwonen

9. Horloge

Als er iets onmisbaar is als accessoire voor een moeder, is het wel een mooi horloge. Er zijn verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. Houdt ze meer van klassieke en moderne horloges zoals die van CLUSE en Rosefield of juist wat sportiever zoals de collectie van Ice-Watch? Draagt ze vaker zilver, goud of rose? Kom hierachter en vind daarna het perfecte horloge als Moederdagcadeau.

TIP! Wil je helemaal all out gaan? Dan is de nieuwe Apple Watch natuurlijk het ultieme Moederdagkado! 

collage met horloges

  1. Apple Watch Series 6
  2. CLUSE La Boheme horloge van roestvrijstaal
  3. CLUSE Triomphe horloge van roestvrijstaal
  4. Rosefield The Boxy Honey horloge
  5. Rosefield The Boxy horloge
  6. ICE-WATCH Horloge Ice Forever White Small

10. Portemonnee

Wat moet een moeder altijd op zak hebben als ze er met haar kroost vandoor gaat? Precies, haar portemonnee met centjes. Dan kan het ook maar beter een heel mooi exemplaar zijn, niet waar? Verras daarom de mom eens met een nieuwere versie van haar meest gebruikte item als Moederdagcadeau. Wedden dat het op prijs gesteld wordt?

collage met portomonees

  1. Secrid pasjes portemonnee
  2. Furla Babylon S
  3. LouLou Essentiels ritsportemonnee
  4. Fabienne Chapot Mimi Purse
  5. MYK Bags ritsportemonnee

11. Planten voor Moederdag

Een mooie plant voor in de slaapkamer of woonkamer is ook een ontzettend leuk Moederdagcadeau. Wat dacht je van een gave XXL-plant, unieke hangplant of een lief klein pannenkoekplantje? Een perfect cadeau om die zorgzame kant van de mommy even te triggeren!

collage met planten

  1. Bananenplant XL 
  2. Woestijn Cactus - 70cm  
  3. 2x Pannenkoekenplant - 22cm
  4. Hangplant Monstera 50cm hoog (Gatenplant)

12. Schilderen op nummer

Zoek je een creatief Moederdagcadeau? Dan is een ‘schilder op nummer’-schilderij een perfecte oplossing. Met de schilderijen van Painting Expert kun je grote canvassen kado geven waar ze wel even zoet mee is.

Wil je het extra persoonlijk maken? Dan is het ook mogelijk om een eigen foto om te toveren tot een schilder op nummer-schilderij, hoe vet is dat!

collage met schilder op nummer schilderijen

  1. Gekleurde leeuwen
  2. Afrika  
  3. Boot  
  4. Italie  
  5. Vogels met bloemen  
  6. Bomen

13. Fotoboeken of foto op canvas

Wat het altijd goed doen bij een moeder zijn foto’s. Geef een zelfgemaakt fotoboek kado of juist een gave grote foto op canvas voor in huis. Het kost wat meer moeite om de juiste foto’s uit te zoeken, maar dan heb je wel een heel mooi en persoonlijk cadeau voor Moederdag!

14. Kookboek voor moederdag

Als allerlaatste heb ik een kado dat het tot nu toe altijd goed heeft gedaan bij de moeder van mijn collega: een nieuw kookboek vol met de lekkerste recepten. Ze probeert steeds een ander thema te kiezen: bakboeken, vega boeken, Aziatische boeken en zo door. Een superleuk Moederdagcadeau voor de mama die houdt van kokkerellen!

LEES OOK: Meal prepping voor drukke moeders

collage met kookboeken

  1. Simpel  
  2. Vegabijbel  
  3. Jamie’s VEG  
  4. Lekker & Simpel - Elke dag  
  5. Lekker Miljuschka  
  6. Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek
Isabel Van Der Boog

Door

01 februari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.