7x Tips voor een cosy Valentijnsdate thuis

7x Tips voor een cosy Valentijnsdate thuis

Ook thuis kun je er iets heel leuks van maken! Check onze tips voor een cosy Valentijnsavond met je liefde.

Als je op Valentijnsdag de deur niet uit kunt of wil, betekent dat niet dat je het niet kunt vieren! Je kunt met een paar trucjes heel simpel toch thuis van elkaar genieten, ook als de kinderen thuis zijn!

First of all, zorg dat de kids gegeten hebben en ze op tijd gaan slapen. Zo kunnen je liefde en jij ongestoord genieten van jullie date night

Leuke Valentijnscadeaus voor moeders

Wil je je partner verrassen met een cadeautje? Wel zo leuk toch, met Valentijn? Het kan lastig zijn om iets te vinden, daarom hebben wij een lijstje met leuke Valentijnscadeaus voor moeders gemaakt! Met deze cadeaus kun je op 14 februari zéker aankomen.

Andere important tips voor datenight thuis

  1. Verras je partner al in de ochtend! Valentijnsdag duurt de hele dag. Begin al lekker vroeg en doe eens een extraatje in zijn werktas. Iets wat hij niet verwacht, maar wel een brede glimlach op zijn gezicht tovert.

  2. Je hoeft geen 5-gangen diner te maken, maar het is wel leuk om samen de keuken in te duiken om wat lekkers te koken. Gewoon een lekker gerechtje voor twee. En oh ja... het toetje mag je natuurlijk absoluut niet vergeten. Chocola en aardbeien doen het altijd heel goed! 

  3. Let's eat some cake! Je viert wellicht niet een jubileum, maar je kunt wel een lekker stukje taart aansnijden. Je mag immers best vieren dat jullie samen nog steeds happy zijn, toch?! 

  4. Zet een Spotify-lijstje op met nummers waar jullie herinneringen aan hebben of als fijne achtergrondmuziek voor bij het eten.

  5. Forget evertything and enjoy! Zorg dat je echt geniet van het moment en niet denkt aan alle honderd dingen die je nog moet doen. Alles komt toch wel goed, het is nu even het moment om samen te zijn en van elkaar te genieten.

  6. Verras elkaar met een herinnering van vroeger. Een mooi moment om herinneringen op te halen aan je bruiloft, jullie eerste date of het moment dat jullie ontdekten dat er een kleintje op komst was.

  7. Houd de tv absoluut uit! Zo staar je niet naar de televisie, maar praat je echt met elkaar. Spreek je waarderingen en liefde uit aan elkaar. Jullie zijn niet voor niets samen, jullie twee vullen elkaar gewoon super goed aan. Je partner is echt jouw wederhelft!

Natuurlijk hoef je niet alleen met Valentijnsdag aan elkaar te denken, waarom zou je niet vaker een datenight thuis plannen

 

Isabel Van Der Boog

Door

02 februari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.