To do's voor extra energieboost

To do's voor extra energieboost

Moeders kunnen áltijd wel extra energie gebruiken. Daarom hier 5 handige tricks voor het krijgen van een extra energieboost!

Yep, moeder zijn is soms best een energievretende taak. Je hebt vaak het gevoel dat je zovéél ballen in de lucht moet houden en dan weet je gewoon niet meer waar te beginnen. Keep calm! Met deze 5 simpele energieboost tips krijg je direct meer energie. Tijd om even lekker op te laden en zen te zijn. 

1. Forget everything en leeg je hoofd!

Dit klinkt vrij dramatisch maar we bedoelen het natuurlijk goed. Zet gewoon de knop om en ontspan! Vergeet al je mama-taken en doe lekker iets anders waar je power van krijgt. Dat speelgoed ligt prima daar in de hoek en de was kan ook best morgen.

2. Stap eens buiten je comfortzone.

Het zal je zeker goed doen om een uitdaging aan te gaan zoals yoga, boksen of hardlopen. Doe het niet omdat het moet maar zie vooral de voordelen ervan in. Hoi conditie! Hoi energie! Voor je het weet ben je hooked en wil je weer nieuwe grenzen verleggen.

3. eten maakt gelukkig!

Eet en drink iets wat speciaal voor jou is! Of het nou een worstenbroodje, smoothie of stuk Tony is, af en toe is het gewoon nodig om jezelf dat níet te ontzeggen. Mijn voorkeur gaat in ieder geval uit naar een heerlijke chocolade bananencake, mmm lekker!

4. Denk aan je vriendinnen.

Heb je door alle drukte vriendinnen ineens al veel te lang niet gesproken? Dat gebeurt ons allemaal. Stuur een lief appje dat je aan haar denkt en vraag hoe het gaat. Dat zou jij andersom toch ook heel fijn vinden? Voor je het weet zijn jullie zo druk aan het appen en hebben jullie voor volgende week een koffie (of wijn!) date gepland. Yes!  

5. Me-time deluxe!

Een heerlijk dagje wellness zal jou mentaal en fysiek super goed doen! Dat voelt toch altijd als een minivakantie en waar krijg je nou meer energie van dan van vakantie? Dus hop, maar hier maar snel gebruik van! 

Isabel Van Der Boog

Door

29 december 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.