Yoga voor kinderen

Yoga voor kinderen

Op zoek naar een leuke sport voor jou en/of je kind? Wat dacht je van yoga? Ook yoga is voor kinderen goed en heel ontspannend!

Op zoek naar een leuke sport voor jou en/of je kind? Wat dacht je van yoga? Met Yogaletters kun je samen met je kleintje yoga doen! Op een speelse én leuke wijze kun je sportief aan de gang gaan. En heeft je kindje de smaak te pakken? Dan kunnen ze heerlijk zelf yoga doen met Yogaletters

Op de kaartjes staan allerlei houdingen die kinderen kunnen aannemen. Yogaletters werkt vanuit letters, die de kinderen zelf na kunnen maken. Hoe tof is het dan om bijvoorbeeld je eigen naam te gaan spellen? Of samen met een vriendje/vriendinnetje elkaars naam te spellen! Hoe de fantasie van kinderen dit ook invult, lol én gezonde beweging gegarandeerd! 

Thuis yoga met kinderen
 
Kinderyoga
 
Yoga met kinderen
 
Kinder yoga
 
Kinder yoga
 
Yoga kinderen
 
Hier zie je een aantal voorbeeldposes van yoga voor kinderen die ze kunnen doen met behulp van Yogaletters
 
Wil jij dit thuis ook eens proberen met jouw kleintjes? Laat het weten via onze Instagram @minimemagazine

Lees ook: Sporten met een baby en Zwanger en sporten

Celeste Mostert

Door

17 oktober 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.