Eerste Moederdag vieren? | Tips voor partners!

Eerste Moederdag vieren? | Tips voor partners!

Wil je iets leuks doen voor haar eerste Moederdag? Lees hier leuke tips! Dit vinden vrouwen echt leuk voor Moederdag!

Moederdag komt al snel dichterbij. Wat geef je als partner voor haar eerste Moederdag? Tenslotte heeft ze zich door de zwangerschap en bevalling heengeslagen! Genoeg reden om haar in het zonnetje te zetten. Daarom hebben we onze favoriete tips voor de eerste Moederdag voor je op een rijtje gezet!

Eerste moederdag-tips

De eerste Moederdag is gewoon extra bijzonder. Maak er wat speciaals van! Hou altijd in je hoofd: hoe persoonlijker, hoe beter. Dat is de beste tip die we je kunnen geven. Hieronder vind je de rest van onze tips. Succes!

moeder met baby

Wat kan je doen op Moederdag?

 De allereerste Moederdag als moeder is ontzettend speciaal! Leuk om hier als partner aandacht aan te besteden. Dit is wat je kunt doen:

Ontbijt op bed (duh!)

Een Moederdag is geen Moederdag zonder een ontbijt op bed, toch? Verse jus, eitje, fruit, misschien wel zelf gebakken pannenkoeken? Maak er wat moois van! Vergeet niet om er een mooie bos bloemen bij te doen.

Thuis spa

Moederdag is de ideale dag voor haar om even te ontspannen. Laat een bad voor haar vollopen (met rozenblaadjes of een lekkere badschuim). En maak het af met een heerlijke massage!

Culinaire verrassing

Verras haar voor de eerste Moederdag met een geweldig diner. Of je nu zelf in de keuken gaat staan of dat je haar favoriete restaurant een maaltijd laat bezorgen, beide is goed. Neem de tijd om lekker te eten en uitgebreid na te tafelen. Het is juist leuk om dit thuis te doen, omdat ze dat niet verwacht. Ook kun je zo haar eerste Moederdag ook met jullie kindje(s) vieren. Het is tenslotte Moederdag!

LEES OOK11x Manieren om thuis een romantische avond te organiseren

 

KOOP IETS WAT ZE NIET VOOR ZICHZELF ZOU KOPEN

Een heerlijke crème of een parfum dat ze eigenlijk te duur vindt om voor zichzelf te kopen, dat zijn ideale cadeaus! Onze tip: denk na over wat ze eigenlijk niet koopt, maar wel fijne (beauty)producten vindt. Bijvoorbeeld:

1) Parfum van Chloe (€46,69)
2) Lipstick van Chanel (€33,99)
3) Mascara van Dior (€29,99)
4) Dagcrème van Estée Lauder (€38,50)

Of wat dacht je van een mooie tasportemonnee of horloge?

collage dure beautyproducten 

 

Gepersonaliseerde sterrenhemel poster

Op zoek naar iets wat nóg gepersonaliseerder is? Ga dan eens na wat hét moment is wat het meest bijzonder voor haar was... Juist! Dé dag dat ze moeder werd! Daarom is het een supermooi cadeau om haar de stand van de sterren van dat moment te geven. Wij tippen graag de unieke geboorteposters van MrStarsky!

De sterrenhemelposters van MrStarsky, verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, laten zien hoe de sterren stonden op die specifieke plek en dat exácte moment dat jullie baby werd geboren. De sterrenhemel ziet er altijd anders uit, afhankelijk van waar op aarde je bent en wanneer je precies omhoog kijkt. De poster is dus altijd uniek, net als jullie kind. Hoe speciaal!

Gebruik de code MAMA15 voor 15% korting!

 

LEES OOK: 12x Leuke Moederdagcadeaus waar je mee aan kunt komen

Moederdagcadeaus van HEMA

HEMA heeft onwijs veel leuke Moederdagproducten. In hun online webshop vind je ze gemakkelijk op de pagina vol Moederdagcadeaus. Van taarten tot verwenproducten voor in bad, bij HEMA slaag je altijd! Voor alle moeders wat wils. 

Ook hebben ze actieve cadeautjes! Cadeaus om mom lekker bezig te houden zoals leuke boeken, bakmixen en spelletjes! Dit spelletje is perfect voor de stoere moeders. Gewaagde vragen voor een lekker avondje met vriendinnen.

spelletje hema

Haar favoriete tijdschrift

Moeders hebben niet veel me-time meer over, maar de momentjes dat ze éven tijd voor zichzelf hebben, brengen veel moms graag door met een fijn tijdschrift. Geef haar dan ook een abonnement! Op deze site kun je een tijdelijk abonnement op haar favo magazine cadeau doen dat nog automatisch afloopt ook. Ideaal! Wat dacht je van LINDA., KekMama, Libelle of Flair?

Een mooi sieraad

Een kettinkje, armband of ring is blijvend. Ze zullen haar altijd herinneren aan haar allereerste Moederdag. Wat dacht je van een mooi sieraad met de eerste letter van de naam van jullie kindje? Of de letters van jullie gezin? Of iets anders dat daar symbool voor staat? Daar gaat ze blij mee zijn!

moeder tilt kind op

Hoe maak je de eerste Moederdag bijzonder?

 De activiteit is gepland, het cadeau is binnen, tijd om het bijzonder te maken! Want van de eerste Moederdag is er maar 1!

Maak er HAAR dag van

Doe dingen waarvan je weet dat ze het leuk vindt. Kijk mee met haar favoriete film (zonder in slaap te vallen), lunch bij haar favoriete tentje of ga gezellig met elkaar naar het strand.

Uitslapen

Waar kun je als jonge moeder nu blij van worden? Slaap! Geef een slaapcadeau, oftewel: laat haar twee weekenden uitslapen.

Schrijf een briefje

Hoe persoonlijker je cadeau voor haar, hoe beter. Een lief kaartje op de koelkast of een mooie brief doet het altijd goed! Laat haar weten dat je haar waardeert.

Ga creatief aan de de slag

Van het woord creatief krijg je al de kriebels? Nergens voor nodig! Een origineel cadeau hoeft geen weken te kosten. Vergroot je favoriete foto van haar met jullie kleine uit, print 'm en doe het in een leuk lijstje. Pak het in en doe er een lief briefje bij.

LEES OOKZelf Moederdagcadeaus maken | 7x DIY ideeën

 

NOOIT GEVEN!

Als laatste tip willen we je meegeven wat je eigenlijk nooit moet geven. Namelijk: huishoudelijke apparaten!

Hebben jullie een nieuwe stofzuiger nodig? Wacht niet tot je deze met Moederdag kunt geven. Het is juist leuk als je haar dingen geeft die zij persoonlijk leuk vindt. Mocht ze ontzettend van koken houden en je weet dat ze daar iets voor zou willen hebben, dan kan dat natuurlijk helemaal goed zijn. Maar zomaar aankomen met een nieuwe Swiffer is écht not done.

Sarah Glasbergen

Door

03 mei 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.