11x Sarah's favorites: Moederdagcadeaus

11x Sarah's favorites: Moederdagcadeaus

Deze editie van Sarah's favorites is eigenlijk geschikt voor de partners. Ze geeft tips voor Moederdagcadeaus!

Zoals je van ons gewend bent, deelt Sarah haar favo producten. Oftewel: gloednieuwe must-haves die op haar verlanglijst staan. In deze editie kun je inspiratie vinden voor te gekke Moederdagcadeaus. Of je nu wat zoekt voor je eigen moeder of deze inspiratie doorstuurt naar je lief! :)

1) Mom's one line a day (€14.99) 

Wist je dat je dagboeken hebt helemaal speciaal voor moms? Grappig, want vijf jaar lang kun je elke dag een paar zinnetjes schrijven. Erg leuk om weer terug te lezen! 

2) CND Spa collection (vanaf €29,65) 

Ik vind het moeilijk om écht tijd voor mijzelf te nemen en te relaxen. Daarom vind ik het heerlijk om in een lekker bad te stappen en dan producten te gebruiken die ook superlekker ruiken. Zoals deze producten van CND Spa Collection.

3) Swarovski (vanaf € 89,00) 

Welke vrouw wordt er nu niet blij van sieraden? Om eerlijk te zijn koop ik niet veel sieraden voor mijzelf. En als ik het doe, is het toch al gauw een leuk hebbedingetje van de H&M. Daarom een leuke tip voor de partners! Koop iets blijvends!

4) Zing Anything (€19,95) 

Standaard drink ik te weinig water. Sinds kort sleep ik overal zo'n fles mee naartoe. Dan weet ik hoe veel (of weinig) ik drink. Het leuke van deze flessen is dat je ze met fruit kunt vullen voor heerlijke smaakjes!

5) Marc Jacobs Splash Cotton (€55,95) 

Ja, alle vrouwen kun je heel blij maken met een heerlijk parfum. Dit is een fijne subtiele geur voor deze zomer!

6) Clinique mini's (vanaf €6,30) 

Geen zin om zware koffers te sjouwen? Koop alvast wat mini's! Super handig voor de vakantieperiode. En Clinique heeft een super fijne lijn!

7) Blueberry bril (vanaf €39,00) 

Dit is meer dan een hippe bril! Deze bril staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, omdat het je ogen beschermt tegen blauw licht dat afkomstig is van je telefoon, tablet, tv en laptop. Ik zit vaak (zeg maar heel vaak...) achter de computer en op mijn telefoon. Daardoor heb ik 's avonds vaak last van mijn ogen. Deze brillen helpen daartegen. Ze zijn zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar.

8) Badjas Love Stories (€79,00) 

Ik ben ook helemaal fan van de spulletjes van Love Stories!

9) Ketting Heart to get (€29,95) 

Deze superleuke ketting van Heart to Get kun je customizen met bijvoorbeeld de letter van je kindje of je partner.

10) Powerfood Rens Kroes (€19,99) 

Dit boek lijkt mij wel wat. Er staan leuke gezonde recepten in en volgens mij zijn dit wel echt recepten die héél lekker zijn!

11) Kobo Clara HD e-reader (€129,99) 

Hoe lekker is het om op vakantie een fijn boek te lezen? Met een e-reader heb jij al je lievelingsboeken bij elkaar en hoef je geen keuze te maken in welke je mee gaat nemen. Scheelt weer ruimte in je koffer!

Sarah Glasbergen

Door

01 mei 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.