Luiertassen waar je wél blij van wordt!

Luiertassen waar je wél blij van wordt!

Luiertassen kunnen naast praktisch ook leuk zijn! Mama mag er ook best fashionable bij lopen. Met deze hippe luiertassen lukt dat zeker!

Wees eens eerlijk: hoe vaak gebruik jij je luiertas nou echt? Op de redactie zijn wij van mening dat luiertassen een kleín beetje overrated zijn. Ze zijn vaak veel te groot en winnen nou niet bepaald de schoonheidsprijs. Wij hebben een aantal luiertassen en andere babyproof tassen gevonden waar je wél blij van wordt!

LEES OOK: Luiertas checklist - wat zit er allemaal in?

Bowi daiper Bag iced grey

Deze luiertas van Merel by Frederiek (€174,99) is een echte eye catcher. Door de grijze kleur makkelijk te combineren en door de praktische indeling ook nog eens handig in gebruik. Natuurlijk is deze tas niet alleen handig als luiertas. Hij is zo mooi! Die wil je toch elke dag gebruiken?!

 

Myomy My Paper Bag Baby

De Paper Bags van het toffe merk MYOMY zijn sowieso al gaaf, maar nu is hun bestseller-tas ook verkrijgbaar als speciale luiertas! Deze prachtige lederen luiertas (€289,95) is een stylish exemplaar voor iedere moeder, maar ook vader, opa of oma! De My Paper Bag Baby heeft een hoofdvak met rits en diverse binnenvakken voor babyspullen zoals luiers, flesjes, kleertjes en knuffels. En wil je de tas niet meer gebruiken als luiertas? Dan is deze gemakkelijk door het klassieke uiterlijk om te toveren tot dagelijkse tas of zelfs kantoortas. We like!

 

Vilten rugzak Childwood

Deze grijze Childwood rugzak (€69,95) valt onder de categorie luiertassen op de website, dat zou je niet denken hé? Hij heeft hele gave leren details en zacht vilt materiaal. Deze tas heeft genoeg vakken om handige spulletjes voor je baby in op te bergen én er is een opvouwbaar verzorgingsmatje! Dit is dus niet alleen een hele gave tas, maar hij is ook erg praktisch!

Bag brecon grey cowboybAg

Deze Bag Brecon Grey COWBOYBAG (€169,95) vinden wij een heel toffe rugzak. Dit model is erg ruim waardoor  het een goed alternatief is voor een luiertas. Met dit exemplaar kun je makkelijk je kind oppakken zonder dat de tas in de weg zit. Side note: mannen vinden het ook niet erg om met deze rugzak rond te lopen!

diaper Bag vintage croco

Deze prachtige BY LOULOU (€199,95) is een echte aanwinst in je tassencollectie, of je hem nu gaat gebruiken als luiertas of gewoon voor in het dagelijks leven: het is een echte topper!

Vilten Jollein verzorgingstas

Ook deze vilten tas van Jollein (€31,95) is een fijne luiertas met veel opbergruimte, handige vakjes en een magneetsluiting. Door het vilt is het een vrij stugge tas die misschien iets minder geschikt is voor dagelijkse uitjes, maar voor logeerpartijen en weekendjes weg is dit een ideaal, stevig en stijlvol exemplaar! 

Tip: stop een paar luiers en billendoekjes bij elkaar in een etui of clutch en neem die mee in je gewone tas. Deze luieretuis zijn daarvoor ideaal!

fjallraven kanken

Oké, de rugzak van FJALLRAVEN KANKEN (€99,95) is niet echt een luiertas, maar oh wat is ie leuk! Omdat de rugzak zo licht is, is hij perfect om mee te nemen voor een dagje weg. 

Stijlvolle rugtas van Dusq

Dusq is echt een te gek merk. De hele collectie bestaat uit items die met je meegroeien, het liefst een leven lang. Daarom wordt er gewerkt met uitstekende materialen, tijdloze kleuren en praktische ontwerpen. Het canvas is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en voor de katoenmix wordt zo veel mogelijk biologisch katoen gebruikt. Het hoogwaardig eco leer is afkomstig uit Portugal. We like! Met deze prachtige luiertas slash rugtas kun je gezien worden, nietwaar?

Heel lang plezier van je luiertas

Deze tassen zijn toch veel leuker dan die grote dingen met drukke patronen? Wij vinden van wel! Sommige prijzen zijn misschien wat hoger dan je normaal aan een luiertas wil besteden, maar hé, hoe vaak word je mama? Dit is zo'n bijzondere gebeurtenis dat het best gevierd mag worden met een prachtige tas. Voor jou en je baby! Bovendien kun je veel exemplaren na de babytijd ook nog gebruiken als gewone tas.

De Luiertas van je dromen nog niet gevonden?

Neem dan eens een kijkje bij onderstaande shops!

Luiertas shoppen via TheLittleGreenBag >>

Luiertas shoppen via bol.com >>

Luiertas shoppen via de Bijenkorf >>

Redactie MiniMe.nl

Door

27 februari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.