MiniMe Loves: babynestjes

MiniMe Loves: babynestjes

Dé musthave van dit jaar zijn absoluut babynestjes. In een babynestje ligt je kindje heerlijk comfortabel en geborgen én ze zijn super handig voor tripjes buitenshuis!

Toen ik twee jaar geleden zwanger was ben ik ze nooít tegengekomen, maar anno 2016 kun je er niet meer omheen. Heel wat ouders claimen dat hun kindje dankzij het babynestje heerlijk kalm en goed slaapt. Een babynestje leg je bijvoorbeeld in het ledikantje, in de box, bij jou op bed, op de grond: waar je je kindje dan ook wil laten slapen. Het zorgt ervoor dat je kleine baby'tje niet zo verloren ligt in zijn bedje en voelt daarom heel knus en veilig. 

Wat is een Babynestje

Yep, in feite is het gewoon een bedverkleiner. Maar dat klinkt een tikkie ongezellig, toch? De babynestjes zijn een fenomeen in Zweden. De nestjes zijn te verstellen door koortjes aan te trekken én ze kunnen gewoon in de was. 

Wanneer gebruik je een babynestje

Een babynestje is ook superhandig wanneer je tripjes buiten de deur hebt. Bijvoorbeeld wanneer je de feestdagen bij familie of vrienden doorbrengt, dan neem je gewoon het nestje mee en je kindje heeft een fijn, vertrouwd slaapplekje. En nóg makkelijker dan de kinderwagenbak! De babynestjes zijn te gebruiken tot je kindje kan omrollen, of tot je kleine ongeveer 5, 6 maanden oud is. Daarna zal hij er (jammer genoeg...) niet meer in passen. 

Musthave babynestjes

Ze zijn er in allerlei leuke varianten, zoals deze van Done by Deer.

Onder meer Kidsdeco.nl verkoopt de babynestjes van Done by Deer!

Ook deze van het Deense merk Born Copenhagen zijn té cute. De Nederlandse webshop Kidsdeco.nl verkoopt deze babynestjes. 

Staat het babynestje bij jou al op de baby uitzetlijst?  

Rosanne Buitendijk

Door

02 april 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.