Wat zit er in de luiertas? De luiertas-checklist!

Wat zit er in de luiertas? De luiertas-checklist!

Wat sleep je als mama allemaal mee? Wij hebben een lijst gemaakt met producten die zeker weten in je luiertas moeten zitten.

Wat zit er in de luiertas? Als kersverse mama is het handig dat je altijd voorbereid bent, maar wat moet je dan allemaal in die tas proppen? In dit artikel bespreken we de inhoud van de luiertas. Ik ga op reis en ik neem mee... 

Het is zonde als je net gezellig op pad bent, dat je weer terug kunt omdat je iets niet bij je hebt. Het is lekker om altijd voorbereid te zijn, zodat je plan ook nog eens kan wijzigen. Wil je toch nog even met een vriendin in de stad lunchen of langer wegblijven dan je eigenlijk gedacht had, dan kan dat met een goed gevulde luiertas. Neem je luiertas dus ook altijd mee of je nu boodschappen gaat doen of langer op pad gaat.

LEES OOK: De mooiste luiertassen waar je wél blij van wordt!

Wat zit er in de luiertas?

Hieronder zie je een uitgebreide checklist. Eerst tref je de basis, dan daaronder ook nog items voor als de kleine wat ouder is. Vergeet niet je luiertas na elk uitstapje weer goed aan te vullen, anders grijp je de volgende keer mis!

Geef je borstvoeding? neem dit mee in je luiertas

Flesvoeding? Neem dit mee

Afhankelijk van het seizoen

Luiertas - inhoud voor oudere baby's

Als je baby wat ouder wordt, kun je de luiertas verder vullen met de volgende dingen:

Voor jou

Geloof ons, dit moet je zeker ook voor jezelf meenemen. Je zal net ergens zijn of je bent ondergespuugd. Altijd fijn om wat extra's bij je te hebben. Vul de luiertas dus ook met deze producten voor jou:

  • Schoon shirt
  • Handzeep zonder water
  • Telefoon (natuurlijk)
  • Flesje water en tussendoortje zoals een reep
  • Sleutels
  • Portemonnee
  • evt. pen en papier
  • evt. Paracetamol

Heb je zelf nog aanvullingen? Laat hieronder je reactie achter en maak de lijst nog completer!

Sarah Glasbergen

Door

22 oktober 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.