Zien: 13x zo voel je je tijdens je zwangerschap

Zien: 13x zo voel je je tijdens je zwangerschap

Je zwangerschap voelt echt als een rollercoaster waar je maandenlang inzit. Je hebt dan ook je ups en downs maar iedere vrouw herkent zich wel in deze situaties.

Vanaf het moment dat je met een positieve zwangerschapstest in je handen staat tot je je baby in je armen hebt maak je heel wat mee. Van cravings tot moodswings, elke zwangere vrouw kent deze 13 feelings wel. 

1. Toen je erachter kwam dat je zwanger was

Je kan dolenthousiast of toch ook een beetje angstig zijn wanneer die test positief is. Maar die baby zit er en trots dat je daarop bent!

2. Wanneer je voor het eerst je kindje hoort en ziet

Niks kan dat gevoel evenaren dat je voor het eerst jouw kindje ziet en de hartslag hoort. Misschien lijkt het nog in de verste verte niet op zo'n schattig baby'tje, maar het is van jou en vanaf nu je dierbaarste bezit. My precious!

3. Elke dag tijdens het eerste trimester...

OCHTENDmisselijkheid?! Als je een beetje pech hebt dan ben je 24/7 misselijk! Die eerste paar weken zijn echt killing en in die tijd bivakkeer je dan ook vaak naast de wc.

4. Je.Bent.Altijd.Moe

En als die misselijkheid je niet opbreekt dan is het die vermoeidheid wel. Het lijkt soms wel alsof je een oneindige marathon loopt en ieder plekje op ieder moment van de dag lijkt je dan ook ideaal om je hoofd even neer te leggen!

5. En dan die cravings!

Augurken met ijs, haring met chocola! Niks is te gek. En als je dan een craving hebt dan kun je dit ook blijven eten. Die misselijkheid daar ben je toch al aan gewend!

6. Hormones, hormones everywhere!

Alles, maar dan ook echt álles kan je van slag maken. Je partner die je thee niet in de rode maar de blauwe mok heeft gegoten. Die zielige reclame van het Wereld Natuur Fonds die je iedere keer weer een hysterische huilbui oplevert. Thank you hormones!

7. Wanneer je voor het eerst in een babyzaakje komt

Take all my money!

8. mood swings

Tsja je partner hoeft ook echt niet zo luid te ademen. Een beetje belachelijk eigenlijk..

9. Hoe je je voelt in het zwembad

Van ondereeeeen! Of je je nu gemakkelijk voelt in bikini wanneer je zwanger bent, of niet. Je hebt toch altijd een beetje het idee dat het waterpeil overduidelijk stijgt zodra je je dikke buik in het zwembad laat zakken.

10. Wanneer het tijd is om zwangerschapskleding te kopen

Je staat op een gegeven moment op knappen en je kleding kan dat op een gegeven moment ook niet meer aan. Het wordt dan toch echt tijd om zwangerschapskleding aan te schaffen, tenzij je het niet erg vindt elke dag in dezelfde joggingbroek rond te lopen.

11. Je reactie wanneer een vreemde ongevraagd aan je buik wilt zitten

Nee. Gewoon nee.

12. Zo'n kleine ninja in je buik is niet fijn voor je blaas

Ooooh zo schattig die kleine schopjes, maar wanneer je baby groter wordt worden die schopjes ook groter. Je moet al vaak naar de wc, maar als je kleine het op je blaas heeft gemunt dan kun je er donder op zeggen dat je vroeg of laat met een natte broek loopt.

13. Maar uiteindelijk is het alles dubbel en dwars waard!

Het klinkt zo allemaal behoorlijk negatief, maar we doorstaan het natuurlijk met liefde. Het eindresultaat is  het allemaal waard. Cliché maar waar!

Herken jij je hier ook in? Laat het weten in een reactie!

Redactie MiniMe.nl

Door

22 januari 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.