Koptelefoon voor kinderen | De allerleukste kinderkoptelefoons

Wil jij een koptelefoon aanschaffen voor je kind of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Ik zet voor jou de allerleukste kinderkoptelefoons op een rijtje.

Kinderkoptelefoons zijn een geweldige gadget voor kleine muziek- en filmpjes-liefhebbers. Tegenwoordig zijn deze verkrijgbaar in de leukste kleuren, maten en vormen. Een koptelefoon voor kinderen is ideaal om hun focus te bewaren tijdens het maken van huiswerk of ongestoord filmpjes kijken en muziek te luisteren. Ik zet voor jou de allerleukste koptelefoons voor kinderen op een rij!

Een koptelefoon is voor ons als volwassenen vaak al een goede manier om je even af te sluiten. Voor kinderen is dit ook fijn om te kunnen doen, vooral als ze snel afgeleid zijn. En wat dacht je van lange autoritten? Met een koptelefoon voor kinderen kun je een filmpje of audioboek aanzetten waardoor zo’n rit opeens een stuk minder lang aanvoelt voor een kind. Een kinderkoptelefoon is bovendien héél fijn als je kind even op de iPad wil, maar jij geen zin hebt in al die hysterische geluidjes.

Waarom speciale koptelefoon voor kinderen kopen?

Een kinderkoptelefoon heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normale koptelefoon voor volwassenen. De belangrijkste eigenschap van een koptelefoon voor kinderen is dat deze een begrenzing heeft in het volume, waardoor je kind geen gehoorschade oploopt. Het geluid kan dus wel harder en zachter, maar tot een bepaalde grens. Heel fijn!

Ook is het formaat en gewicht van een koptelefoon speciaal voor kinderen aangepast aan kleine kinderhoofdjes. Zo zijn ze lekker licht en zitten ze goed op hun oren, waardoor de koptelefoon voor langere tijd comfortabel zit. Bovendien zijn ze van stevig materiaal gemaakt dat niet zo snel stuk kan gaan. Wel zo handig!

meisje lacht met grote koptelefoon op

de allerleukste kinderkoptelefoons

Ik speurde verschillende webshops af en selecteerde voor jou de beste en leukste koptelefoons voor kinderen:

De JBL JR300

Deze JBL-koptelefoon is een veilige en lichte on-ear koptelefoon die speciaal gemaakt is voor de jonge muziekliefhebbers. Het volumelimiet van deze koptelefoon komt onder 85 dB, waardoor je kind beschermd is tegen gehoorbeschadiging.

Deze kinderkoptelefoon heeft een zachte hoofdband en oorkussens waardoor hij ontzettend comfortabel zit. Daarnaast is ie verkrijgbaar in verschillende te gekke kleuren en kunnen kinderen deze koptelefoon zelf naar smaak versieren met speciale stickers! Deze koptelefoon voor kinderen is ook snoerloos verkrijgbaar onder de naam JR300BT, wat ‘m nog gemakkelijker maakt om mee te nemen.

JBL koptelefoons

Sonin Kids Headphone

De Sonin Kids-kinderkoptelefoon van het merk Trust heeft een comfortabele pasvorm, zachte oorkussens en een verstelbare hoofdband. Dit zorgt ervoor dat hij dus wat kan meegroeien met je kind. Ook voldoet deze koptelefoon aan de veiligheidsnorm van maximaal 85 dB.

Deze koptelefoon voor kinderen heeft een volumeregelaar in de kabel, waardoor het gemakkelijk is deze te bedienen. Het is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, verkrijgbaar in toffe kleurencombi’s en wordt geleverd met leuke stickers om hem helemaal eigen te maken!

sony kids koptelefoons

POGS Wireless kids headphone

Deze supertoffe draadloze koptelefoon voor kinderen springt direct in het oog. De POGS-kinderkoptelefoon heeft een mooi design, is supersterk en zit vol leuke features. Ook heeft de koptelefoon een quicksafe kabel, waardoor deze niet in de knoop kan raken. Gebeurt dit onverhoopt toch wel een keer? Dan gaat de koptelefoon automatisch even uit.

Met de ingebouwde batterij kan jouw kind er tot 12 uur ongestoord van genieten en hierna kan hij zelfs doorgaan met het bijgeleverde kabeltje. Daarnaast wordt de kinderkoptelefoon geleverd met nog een extra kabeltje, waardoor je kind met meerdere kindjes tegelijk naar dezelfde muziek kan luisteren!

POGS kinderkoptelefoons

Philips TAKH402BL

Deze kinderkoptelefoon van Philips is een superleuke gadget voor een kind. De koptelefoon heeft verlichte oorschelpen, waarbij ze zelf een kleurtje kunnen kiezen! Hij is super flexibel en stevig, je kunt hem zelfs op de grond gooien zonder dat ie breekt, ideaal dus voor de kinderhandjes.

De batterij van deze koptelefoon gaat wel twintig uur mee, dus geen lege koptelefoons na een lange Disneyfilm! De kinderkoptelefoon is gemakkelijk te koppelen via bluetooth en daarna helemaal te bedienen zonder dat je je telefoon of tablet nodig hebt.

Philips koptelefoons

Heb jij al een kinderkoptelefoon aangeschaft? Laat ons weten welke koptelefoon voor kinderen jij hebt!

Savannah Schreuter

Door

03 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.