De 8 leukste kinderfilms en -series op Amazon Prime Video

De 8 leukste kinderfilms en -series op Amazon Prime Video

Heb jij Amazon Prime Video al ontdekt? De videodienst van Amazon die nu ook in Nederland verkrijgbaar is? Je kunt het een maand gratis proberen! Wij zetten voor jou de 8 leukste kinderfilms en -series op een rij!

Natuurlijk kennen we allemaal Netflix, Disney+ en Videoland wel, maar in Nederland kun je nu ook toffe films en series streamen via Amazon Prime Video. Dat is de videodienst van het bekende online platform Amazon! Goed nieuws: je kunt Amazon Prime Video nu 30 dagen gratis proberen. Wij vertellen wat de leukste kinderfilms en -series zijn!

Zijn je kids een beetje uitgekeken op Netflix en Disney+ en is er behoefte aan iets nieuws? Gelukkig is Amazon Prime Video nu ook in Nederland verkrijgbaar. Met zijn gigantische bibliotheek met alle genres zit er natuurlijk ook genoeg bij voor jouw kroost.

Amazon Prime Video gratis uitproberen

Amazon Prime Video heeft een groot aanbod aan films en series voor kids en is dus een regelrechte hit! In hun aparte tabblad voor kinderen staat het helemaal vol met vermaak voor kids van alle leeftijden. Je kunt nu een proefperiode nemen van 30 dagen, maar het mooiste is nog dat het daarna maar €2,99 per maand kost!

Kinderseries op Amazon Prime

Naast het bekende Peppa Pig, Clifford, Ben & Holly en Dora staan er op Amazon Prime Video genoeg nieuwe series waar je kind aan kan beginnen.

1. Wenskomuit

Bianca is een gewoon meisje met een kleine gave. Ze kan wensen laten uitkomen! Ze woont in Wensenwereld met haar feeën-vrienden, maar heeft ook gewone mensen-vrienden. Samen met haar teddybeer Bob beleeft ze allerlei avonturen en lost ze problemen op. Dit doen ze met hulp van Bianca’s moeder en natuurlijk wensmagie!

wishenpoof

2. Lost in Oz

Een film van vroeger die we allemaal wel kennen is The Wizard of Oz. Nou, in deze kinderserie beland de 12-jarige Dorothy samen met haar hondje Toto in Oz. In haar zoektocht om thuis te komen ontmoet ze veel verrassende nieuwe vrienden en gaat ze op een magisch avontuur richting Glinda de Goede.

lost in oz

3. Pete the Cat

De serie Pete the Cat is een muzikale serie die gebaseerd is op een Amerikaanse bestseller. In deze serie ontdekt Pete de wereld en probeert hij nieuwe dingen op een optimistische manier. In elke afleveringen is er een levensles te leren, weten jullie welke het dit keer is?

pete the cat

4. Beestjesdagboek

In Beestjesdagboek beleven drie ongebruikelijke insectenvrienden allemaal grote avonturen in de wereld om hen heen. Ze helpen zichzelf en anderen uit lastige situaties en tekenen hun verhalen allemaal in hun beestjesdagboeken.

beestjesdagboek

Kinderfilms op Amazon Prime

Zin om samen een filmpje te kijken? Of moet je je kroost even wat langer zoet houden? Dan zijn dit leuke nieuwe kinderfilms op Amazon Prime Video waar je kindje veel plezier aan zal beleven.

5. Crazy Creatures

Crazy Creatures is een compilatie van zeven korte films over de grappige smortlybacks-wezentjes. Alles bij elkaar is het fragment 45 minuten lang, dus ideaal voor kindjes die hun aandacht niet te lang op één ding kunnen houden.

crazy creatures

6. Ugly Dolls

Ugly Dolls volgt de poppen in UglyVille die er iets anders uitzien, maar wel erg gelukkig zijn. Eén van de poppen, Moxy, wil graag naar de mensenwereld, maar moet eerst samen met haar vriendjes door de wereld van de perfecte poppen om daar te komen. Helaas komen ze wat tegenslagen tegen...

ugly dolls

7. De Lorax

De Lorax is een kleurrijke animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me). Een jongen moet op zoek naar iets wat hem kan helpen indruk te maken op een meisje en komt terecht bij de Lorax. Hoe zou dat nou gaan?..

Let op! De Lorax is geschikt voor wat oudere kinderen, namelijk vanaf 6 jaar.

de lorax speelt kaarten met zijn vrienden

8. Pup Star

Een yorkie-pup doet mee aan een zangwedstrijd! Helaas wordt ze van haar baasje gescheiden door een gemene asielmedewerker en moet ze ontsnappen en haar weg terug vinden. Zal het haar lukken om op tijd te zijn voor de wedstrijd?

2 pups uit pup star

Gigantische bibliotheek Amazon Prime Video

Dit is slechts een héél kleine greep uit het grote aanbod dat Amazon Prime Video te bieden heeft. Naast bekende series en films zijn er ook Amazon Originals, die dus alleen op dit platform te zien zijn.

Neem een gratis proefabonnement op Amazon Prime Video

Ben jij benieuwd geworden en wil jij Amazon Prime Video ook proberen? Je kunt nu een proefabonnement van 30 dagen nemen waar je het GRATIS kunt streamen op elke device! Na deze periode kost het je €2,99 per maand. Het abonnement is altijd opzegbaar. Meld je via deze link aan >>

Savannah Schreuter

Door

03 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.