De leukste Netflix shows voor peuters

De leukste Netflix shows voor peuters

Als je het woord Netflix hoort weten we bijna allemaal wat het is. Online stream je de leukste series en films. Maar wat zijn nou de leukste Netflix shows voor peuters?

De leukste Netflix shows voor je peuter! Via Netflix kun je een speciaal account maken voor je kleine. Op deze manier krijg je allemaal series en films die geschikt zijn voor hun leeftijd. Heb je even geen zin in Nijntje of Peppa Pig? Deze Netflix shows zijn echt superleuk voor je peuter!

Netflix series voor peuters 

Puffin Rock

Duur: 19 minuten

Oona en haar babybroertje Baba leren alles over de natuur, vriendschap en familie op het heerlijke mooi Puffin Rock. Spelenderwijs brengen ze je kennis bij over verschillende dingen.

Bekijk hier de trailer van Puffin Rock

Mouk

Duur: 21 minuten

Globetrotters Mouk en Chavapa fietsen de wereld rond en ontdekken de schoonheid, mysteries en sensaties van andere landen en streken, van New York tot Madagaskar.

Bekijk hier Mouk

Groentesprookjes

Duur: 23 minuten

Bob de tomaat, Larry de komkommer en hun groentevriendjes nemen een kijkje buiten de keuken in deze speelse, avontuurlijke serie.

Bekijk hier de trailer van Groentesprookjes

Beat bugs

Duur: 24 minuten

Ben jij een echte fan van de Beatles? Op de tonen van bekende Beatles-songs leren vijf vriendelijke beestjes belangrijke lessen  over de wereld om hen heen, veilig in hun eigen achtertuin. 

Bekijk hier de trailer van Beat Bugs

World party

Duur: 13 minuten

Maak kennis met Bailey, Franny, Skip en Lulu. Deze babydieren houden van feesten en nieuwe woorden leren!

Bekijk hier de trailer van Word Party

Wanda en de alien

Duur: 19 minuten

Wanda is een lief konijntje dat in haar huis onder de boom voor haar familie zorgt. Als een buitenaards vriendje vanuit de ruimte met haar komt spelen, leert ze veel!

Bekijk hier Wanda en de Alien

Masha's verhalen

Duur: 26 minuten

In dit animatieprogramma voor kinderen deelt Masha haar eigen versie van sprookjesverhalen door de details net een beetje om te draaien.

Bekijk hier Masha's verhalen

Wat zijn de favoriete series van jouw peuter? Let us know!

Isabelle Spapé

Door

20 november 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.