8 series met korte afleveringen van minder dan een half uur

8 series met korte afleveringen van minder dan een half uur

Heerlijk, een serie volgen! Maar met afleveringen die soms wel een uur duren kom je daar niet meer aan toe... Wij vonden 8 leuke series met afleveringen korter dan 30 minuten.

Game of Thrones, The walking dead, Scandal, Grey's Anatomy... Allemaal wel leuk en aardig, al die series, maar als busy mom heb je niet altijd tijd of zin om een serie te volgen waarvan elke aflevering bijna een uur duurt. Wij zochten uit welke leuke series je kan volgen met afleveringen die minder dan een half uur duren.

Ideaal om te kijken als je baby een dutje doet (hey, die strijk kan heus wel wachten) of als de kids op bed liggen maar jij nog even wil ontspannen. Tijd om je vriendinnen op visite te vragen of tegen je hubby aan te kruipen en samen gezellig een serietje te kijken! 

Je kan natuurlijk teruggrijpen naar de klassiekers zoals Friends, Modern Family of How I met your Mother, maar af en toe is het ook leuk om een andere serie te ontdekken! Dus wij zetten een paar series op een rijtje met afleveringen die minder dan een half uur duren.

8 series met korte afleveringen van minder dan een half uur  

Arrested Development (22 minuten)

In deze komedie maken we kennis met de familie Bluth. Nadat hun familiebedrijf failliet is gegaan en vader George in de gevangenis belandt (waar hij het overigens prima naar z'n zin heeft), probeert Michael de familiezaken te regelen. Jammer genoeg voor hem is de rest van de familie nogal gestoord, wat de zaken er niet makkelijker op maakt. 

Parks and recreation (22 minuten)

Parks and Recreation is een absurde komische serie, een beetje vergelijkbaar met het Britse the Office. Parks and Recreation richt zich op de belevenissen van de medewerkers van het gelijknamige departement (Parken en Recreatie) in de fictieve plaats Pawnee, Indiana in de Verenigde Staten. Terugkerende thema's zijn de bureaucratie van een kleine plaats in het Midwesten van Amerika, vriendschap en de balans tussen privé en carrière. 

New Girl (25 minuten)

Zooey Deschanel speelt de hoofdrol in New Girl als de sukkelige maar extreem schattige Jess. Jess is op zoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. Ze komt te wonen in een appartement met drie vrijgezelle mannen: scruffy barman Nick, sexy fitnesstrainer Coach en hilarische vrouwenversierder Schmidt. Hoe houden ze zich staande als groep? Stiekem ga je van deze serie tóch gewoon meerdere afleveringen willen bekijken.

 

Entourage (28 minuten)

Centraal in het verhaal staan de carrière van de rijzende filmster Vincent Chase, zijn vriendengroep en zijn grofgebekte agent. Een dramatische komedie die echt de moeite is om te kijken.

Cougar Town (22minuten)

In Cougar Town volgen we Jules (gespeeld door Monica van Friends), een onlangs gescheiden moeder die haar jaren als twintiger doorbracht met het opvoeden van haar zoon. Nu ze gescheiden is, gooit ze zich op de datingmarkt waar ze zich -in het begin van de serie toch- op jonge mannen gooit. Als snel blijkt dat dat misschien niet het beste idee ooit is, en samen met haar vriendinnen (en een beetje hulp van een knappe buurman) leert ze wennen aan haar nieuwe leven.

Baby Daddy (22 minuten)

In Baby Daddy krijgt barman Ben de verrassing van zijn leven als zijn ex-vriendin een baby voor zijn deur legt. Ben besluit de baby te houden en alleen op te voeden, samen met zijn moeder, broer, beste vriend en buurmeisje. En dat loopt uiteraard niet op rolletjes! 

 

Suburgatory (22  minuten)

Tiener Tessa is allesbehalve blij als haar vader besluit om te verhuizen van New York City naar een keurige buitenwijk waar alles perfect lijkt (maar het dat natuurlijk niet is). 

Fresh off the boat (22 minuten)

In Fresh off the boat volgen we een taiwanese familie in de 90's die reizen naar Amerika om daar een nieuw leven te beginnen. Ze besluiten een steakrestaurant te openen in cowboy-stijl. De moeder moet heel erg zoeken naar haar plekje in deze nieuwe cultuur, de vader gaat helemaal op in the american dream, en zoon Eddie kan niet echt wennen aan zijn nieuwe school. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal! 

 

Marianne Nykjaer

Door

07 oktober 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.