6 films over zwangerschap die je moet zien!

6 films over zwangerschap die je moet zien!

Ben je zwanger? Dan is het leuk om films te kijken met iets van raakvlakken over de zwangerschap. Dit zijn onze favorieten!

Wat is lekkerder dan een film kijken tijdens je zwangerschap? Het is natuurlijk niet zo dat nu je zwanger bent alles hier over moet gaan. Maar je kan wél inspiratie halen hoe Jennifer Lopez het doet of nog beter, bekijk de Friends-aflevering waar Jennifer Aniston aan het bevallen is. Je krijgt dan al bijna zin om zelf te bevallen. 

Wij konden moeilijk kiezen, maar dit zijn onze favoriete films die je zeker moet kijken!

Friends: Rachel in Labour

Hieronder staan alle films, maar deze afleveringen van Friends zijn ook geweldig om te kijken. Rachel is écht hilarisch tijdens haar zwangerschap. Een leuk fragment hieronder:

Zwangerschapsfilms

Deze lijst met films die je moet kijken tijdens je zwangerschap blijven we uitbreiden. Hieronder onze favorieten!

1. Juno

Deze film gaat over een tienerzwangerschap, maar dat maakt het niet minder leuk! Juno Macguff is een pittig 16-jarig meisje dat zwanger raakt van de eigenaardige Bleeker. Juno weet dat ze niet in staat is om het kind zelf op te voeden dus gaat op zoek naar passende ouders. Zo ontmoet ze Mark en Vanessa, die zij als de ideale adoptieouders ziet. Maar of dit nu zo goed uitpakt....

2. Knocked-up

Zwanger worden na een one-night-stand: heftig!  En toch gebeurt het echt in deze hilarische film! De gedreven journaliste Alison schrikt zich kapot als ze na een wilde avond zwanger blijkt te zijn van nietsnut Ben. Maar ze wil absoluut geen alleenstaande moeder zijn en besluit om Ben beter te leren kennen. Of dit allemaal loopt zoals ze hoopt zal nog blijken.

3. This Is 40

Dit is de spin-off van Knocked up en even geweldig! In deze film draait het om Debbie (de zus van Alison), die onlangs veertig is geworden en haar huwelijk wil verbeteren. Dit door een gezondere leefstijl aan te gaan en meer contact met haar ouders te zoeken. Maar alles loopt toch net wat anders, vooral wanneer Debbie erachter komt dat ze zwanger is.

4. What to expect when expecting

Deze film (van het gelijknamige boek) geeft een moderne kijk op liefde door de ogen van vijf verschillende koppels die allemaal een kind verwachten, maar ieder hun eigen opmerkelijke of soms herkenbare situaties hebben. Uiteindelijk worden ze allemaal geconfronteerd met de waarheid: wat je ook plant, het leven brengt niet altijd wat je verwacht.

5. Look Who's talking

Dit is misschien niet de meest recente film, maar dat maakt hem niet minder leuk! Deze klassieker gaat over Mollie die zwanger raakt van haar baas en minnaar Albert. Ze hoopt dat hij een leven met haar begint, maar wanneer ze hem in een winkel ziet met een andere vrouw beginnen van schrik haar weeën. Taxichauffeur James brengt haar met spoed naar het ziekenhuis, waar hij door het verplegend personeel (die ervan uitgaan dat hij de vader is) wordt verplicht om de bevalling bij te wonen.

6. The Back-Up Plan

Ook deze heerlijke romantische comedy konden we natuurlijk niet overslaan! Het verhaal gaat over Zoë die op de dag dat ze kunstmatige inseminatie heeft ondergaan haar ideale man (Stan) ontmoet. Wanneer Zoë erachter komt dat ze zwanger is en Stan vertelt over haar zwangerschap besluit hij er voor de volle 100 procent te gaan. Maar, de echte 'zwangerschapstest' komt wanneer beiden beseffen dat zij elkaar eigenlijk totaal niet kennen.

Heb je zelf nog een leuke filmtip? Laat het horen in een reactie, we zijn benieuwd!

Redactie MiniMe.nl

Door

13 mei 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.