Gespot! Stijlvol fietszitje Bobike GO mini

Gespot! Stijlvol fietszitje Bobike GO mini

Fietsen met je baby voorop de fiets is zó leuk! Maar dan heb je natuurlijk wel een goed fietszitje nodig. MiniMe’s Marieke tipt de Bobike GO mini!

Zodra je baby zelfstandig kan zitten, dus niet meer omvalt zonder rugleuning of andere hulpstukken, kun je met je baby op de fiets! Yay! Dat is zó’n leuk moment, kan ik je uit ervaring vertellen. Natuurlijk heb je dan wel een goed fietszitje nodig. Ik tip graag de Bobike GO mini!

Als je baby voor het eerst mee op de fiets gaat, zet je hem in een zitje vóórop je fiets. Dat is naast veilig (je kunt ‘m goed in de gaten houden) ook gewoon erg gezellig. Lekker kusjes geven op dat lieve bolletje, genieten van zijn enthousiaste kreetjes en die wapperende haartjes in de wind... Heerlijk!

Fietszitjes van Bobike

Ik heb zelf een fietszitje van Bobike, een oer-Hollands merk, en ben daar heel erg tevreden over. Hij is degelijk en sterk, maar ook stijlvol. En dát vind ik stiekem ook een beetje belangrijk, want ik heb veel geld uitgegeven aan een mooie, stoere mamafiets en een lelijk fietszitje past daar dan weer net niet goed bij. Super dat er een fancy én veilig alternatief is!

Bobike GO mini

De nieuwste aanwinst in de collectie fietszitjes van Bobike is de GO mini. Dit zitje heeft een iets minder luxe afwerking dan de ONE mini van Bobike (die ik heb), maar heeft daardoor een heel prettige prijs-kwaliteitverhouding!

Voordelen Bobike GO mini

Net als alle andere Bobike-fietszitjes heeft de GO mini een dubbelwandige kuip van stevig kunststof. Het ontwerp van het stoeltje is lichaamsomsluitend en heeft armsteunen voor extra veiligheid. De driepuntsgordel is heel makkelijk te bedienen, namelijk met één hand. Wel zo handig als je met je andere hand de fiets of je kindje vast hebt! Het kussentje in het zitje is comfortabel, eenvoudig schoon te maken en volledig waterproof. De voetsteuntjes kun je zonder gereedschap in hoogte verstellen.

Bobike GO mini: welke leeftijd

Het Bobike GO mini-fietszitje is geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar, of tot een lichaamsgewicht van 15 kg.

Bobike GO mini in vijf kleuren

Dit toffe, trendy fietszitje is verkrijgbaar in vijf mooie pastelkleurtjes met coole namen, namelijk: vanilla cupcake, macaron grey, lemon sorbet, marshmallow mint en cotton candy pink. In elke kleur zijn er ook bijpassende helmen en windschermen verkrijgbaar. We like!

Meer informatie over de GO mini vind je op de website van Bobike. Je shopt de Bobike GO mini o.a. bij bol.com voor €59,95 >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bobike.

Marieke van Boven

Door

02 mei 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.