Gespot! Wheelybug: het allerleukste loopwagentje

Gespot! Wheelybug: het allerleukste loopwagentje

Ben je op zoek naar een leuke loopwagen voor je kindje? Tip: de Wheelybug ziet er geweldig leuk uit én is mega kindvriendelijk!

De Wheelybug is een geweldig leuk loopwagentje voor de allerkleinsten. Toen mijn Mila 1 jaar werd, stond het Wheelybug lieveheerstbeestje hoog op mijn verlanglijstje voor haar. Ik was dan ook blij dat ze hem kreeg van opa en oma! Dit is waarom de Wheelybug zo tof is.

Baby’s van 1 jaar zijn geweldig, want ze zijn volop bezig met het ontdekken van de wereld én hun eigen kunnen. Zodra baby’s kunnen staan, zal het lopen niet lang meer op zich laten wachten. Eerst voorzichtig schuifelend langs de rand van de tafel, daarna aan de hand van papa of mama. En voor je het weet lopen ze los door de kamer!

Wheelybug in allerlei dieren

Om het lopen beter onder de knie te krijgen, is een loopwagentje ideaal. Daarmee kunnen kindjes zelf in alle vrijheid door de ruimte bewegen, maar hebben ze toch genoeg houvast. Toen ik de Australische Wheelybug voor het eerst zag, was ik direct verkocht. Ze zien er zó leuk uit! Wheelybugs zijn verkrijgbaar in allerlei kleurrijke dieren met wiebelende sprieten aan de voorkant: een lieveheersbeestje, muis, koe, bij, tijger of een big!

LEES OOK: Kadotips voor een kindje dat 1 jaar wordt

Pluspunten Wheelybug

Kinderen kunnen de Wheelybug op twee manieren voortbewegen: erop zitten of ‘m lopend duwen aan de aluminium beugel. De Wheelybug is super licht en wendbaar door de vier zwenkwieltjes, dus besturen gaat heel makkelijk. Je kunt vooruit, achteruit, opzij en helemaal in de rondte rijden.

Belangrijke info Wheelybug

De Wheelybug is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De wieltjes, die 360 graden draaibaar zijn, laten geen strepen achter op je vloer. Wheelybugs hebben een ergonomische vorm, zijn heel gebruiksvriendelijk en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Er zijn twee varianten: een kleine Wheelybug vanaf 1 jaar en een grotere Wheelybug XL die geschikt is voor kinderen vanaf 2,5 tot 5 jaar.

Je shopt de kleine Wheelybug voor €69,95 o.a. bij De Bijenkorf >>

Marieke van Boven

Door

24 oktober 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.