Gespot! Loopwagen Bontoy Friendimal walvis

Gespot! Loopwagen Bontoy Friendimal walvis

Op zoek naar een toffe loopwagen voor je peuter of kleuter? Zoek niet verder: wij tippen de geweldig leuke Bontoy Friendimal walvis!

Tijdens mijn zoektocht naar leuke cadeaus voor kinderen die 1 jaar worden, stuitte ik op deze te gekke loopwagen: de Bontoy Friendimal walvis. Ik was gelijk fan en dus móest ik ‘m gewoon even tippen hier!

Het eerste jaar met mijn ‘mini me’ vliegt werkelijk voorbij. Mila tikt bijna de 10 maanden aan en dus komt die 1e verjaardag echt al dichterbij. Ik heb de afgelopen maanden de gewoonte ontwikkeld om, steeds als ik leuk speelgoed of mooie producten voor haar tegenkom, deze te bewaren op een online verlanglijstje. Mocht iemand om cadeautips vragen, heb ik er altijd een paar bij de hand! Ook voor mezelf is het handig om op die manier te onthouden wat ik ook alweer leuk vond om ooit aan haar te geven.

Bontoy Friendimal walvis

Toen ik deze Bontoy Friendimal walvis tegenkwam, wist ik dat die ook op het lijstje moest. Deze loopwagen heeft namelijk een boel plusplunten, zo las ik.

Natuurlijk is ten eerste het design te gek: deze stijlvolle loopwagen kun je gerust in de woonkamer laten staan. Het is een echte eye catcher die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Daarnaast koop je ‘m op de groei, want volgens de producent kan ie gebruikt worden voor kinderen van 1,5 tot 8 jaar! De loopwagen is namelijk in hoogte verstelbaar.

Het ‘geheim’ van de loopwagen zit ‘m in kwalitatief heel goede wieltjes en shock-bestendig materiaal, waardoor het wagentje heel makkelijk rijdt, stuurt en te duwen is. En, héél belangrijk: de wielen zijn volledig geluidloos! Geen herrie op je houten vloer dus, ideaal.

Kortom: deze moet ik hebben voor mijn mini! Is het niet voor haar verjaardag, dan wel voor (haar eerste!) Sinterklaas of kerst.

Je shopt de Bontoy Friendimal walvis voor €99,95 bij bol.com >>

Marieke van Boven

Door

22 november 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.