Gespot! Coole loopfiets Veloretti Mini

Op zoek naar een toffe loopfiets voor je peuter? Tip: de Veloretti Mini is hartstikke leuk (én hip) voor kinderen van 2 tot 4 jaar!

Zoek je nog een tof (verjaardags)cadeau voor je peuter? Met een loopfiets scoor je zeker punten! Wij zijn fan van de te gekke Veloretti Mini: een superhippe loopfiets waar je kind ongetwijfeld de blits mee maakt.

Vanaf een jaar of 2 kunnen peuters goed met een loopfietsje uit de voeten. Ze leren al snel hun balans te vinden op een fiets met twee wielen. De kleine avonturiers voelen zich de koning te rijk op hun eerste echt eigen fietsje waarmee ze zich lekker snel kunnen voortbewegen. Succes, dat wordt er achteraan rennen!

LEES OOK: De leukste loopfietsen

Veloretti Mini

De coole loopfiets Mini van het Amsterdamse merk Veloretti stond hoog op ons verlanglijstje en inmiddels heeft MiniMe's Sarah 'm in huis. Met het lichtgewicht frame en stoere dikke banden is dit fietsje heel geschikt voor peuters om te leren hoe ze hun evenwicht moeten bewaren en hoe ze moeten stoppen. De handvatten hebben extra dikke ‘botsdoppen’, wel zo veilig!

LEES OOK: Speelgoed voor een kindje dat 2 jaar wordt

De Veloretti Mini is verkrijgbaar in zeven stylish kleuren en eventueel ook als échte fiets met pedalen voor oudere kids. Lastig kiezen hoor!

Je shopt de loopfiets Veloretti Mini online voor €99,-

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie