Gespot! Coole loopfiets Veloretti Mini

Gespot! Coole loopfiets Veloretti Mini

Op zoek naar een toffe loopfiets voor je peuter? Tip: de Veloretti Mini is hartstikke leuk (én hip) voor kinderen van 2 tot 4 jaar!

Zoek je nog een tof (verjaardags)cadeau voor je peuter? Met een loopfiets scoor je zeker punten! Wij zijn fan van de te gekke Veloretti Mini: een superhippe loopfiets waar je kind ongetwijfeld de blits mee maakt.

Vanaf een jaar of 2 kunnen peuters goed met een loopfietsje uit de voeten. Ze leren al snel hun balans te vinden op een fiets met twee wielen. De kleine avonturiers voelen zich de koning te rijk op hun eerste echt eigen fietsje waarmee ze zich lekker snel kunnen voortbewegen. Succes, dat wordt er achteraan rennen!

LEES OOK: De leukste loopfietsen

Veloretti Mini

De coole loopfiets Mini van het Amsterdamse merk Veloretti stond hoog op ons verlanglijstje en inmiddels heeft MiniMe's Sarah 'm in huis. Met het lichtgewicht frame en stoere dikke banden is dit fietsje heel geschikt voor peuters om te leren hoe ze hun evenwicht moeten bewaren en hoe ze moeten stoppen. De handvatten hebben extra dikke ‘botsdoppen’, wel zo veilig!

LEES OOK: Speelgoed voor een kindje dat 2 jaar wordt

De Veloretti Mini is verkrijgbaar in zeven stylish kleuren en eventueel ook als échte fiets met pedalen voor oudere kids. Lastig kiezen hoor!

Je shopt de loopfiets Veloretti Mini online voor €99,-

Marieke van Boven

Door

28 juni 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.