Inspiratie! De leukste muurdecoratie voor de kinderkamer

Inspiratie! De leukste muurdecoratie voor de kinderkamer

Met deze lieve en stoere muurdecoratie geef je de kinderkamer een heel andere look. We laten je wat toffe inspiratie zien!

Regelmatig komen wij leuke muurdecoratie tegen waar wij meteen enthousiast van worden. Met deze lieve en stoere muurdecoratie geef je de kinderkamer een heel andere look. We laten je wat toffe inspiratie zien!

Smaken verschillen

Aangezien smaken verschillen hebben we twee varianten: de zoete en de wat stoerdere.  

1. ferm living house wall opbergaccessoire

Het opbergaccessoire van FERM LIVING (€47) is een echte must voor in de kinderkamer! Het gebeurt natuurlijk dagelijks dat we haarstiekjes of speltjes kwijt raken. Dit handige opbergsysteem is daarom een echte must!

2. sebra wooden vall hooks

Deze kapstok van SEBRA (€19,95) is beestachtig leuk! Je hoeft het natuurlijk helemaal niet te gebruiken als kapstok omdat ze op zichzelf ook al super leuk zijn. 

3. june interiors dreamcatcher

Weg met alle boze dromen door deze te leuke dromenvanger van JUNE INTERIORS (€31,99). Je kunt ze laten personaliseren en ze zijn er in nog veel meer kleuren. 

4. a little lovely company spiegel cloud

De ongelooflijk leuke spiegel van A LITTLE COMPANY (€18,95) is echt een musthave. Het gezichtje op de spiegel kun je zelf uitkiezen. 

5. Lilipinso wall sticker flamingo

Deze muursticker van LILIPINSO (€69,50) geeft de saaie kamer een super leuke twist. 

6. Mevrouw aardbei eyelashes black

Hoe leuk zijn de wimpers van MEVROUW AARDBEI (€19,95). Plaats ze bijvoorbeeld boven het bedje voor een leuk effect.  

1. Jollein groeimeter canvas indians

Kinderen vinden het oh zo interessant om te weten hoe lang ze precies zijn. Hoe leuk is deze groeimeter van JOLLEIN (€16,95). 

2. Oh so pretty party slinger 

Deze slinger van OH SO PRETTY PARTY (€12,95) hoef je natuurlijk niet alleen op te hangen als de kleine jarig is. Om een kale wand op te vrolijke is dit echt het ultime item. 

3. wild en soft dierenkop

Favo dier een olifant? Deze olifanten dierenkop van WILD EN SOFT (€54,50) brengt de natuur op een bijzondere manier in de kinderkamer! 

4. a little lovely company muursticker 

Muurstickers doen het altijd goed. Kale muren maken ze in een keer een stuk leuker. De muursticker van A LITTLE LOVELY COMPANY (€9,95) kan daarom ook niet ontbreken. 

5. minimel trofee tijger

Opzoek naar iets uniques? Dit gekke schilderijtje van MINIMEL (€58) is super stoer en humoristisch. Elk product van Minimel is met de hand gemaakt, waardoor ze iets kunnen verschillen per stuk. Side note, dit schilderijtje is ook in het blauw verkrijgbaar. 

6. le petit m lichtglevende gloeilamp

Glow baby glow! Een nachtlampje is niet meer nodig met dit te gekke gloeilamp kussen van LE PETIT M (€45). Het kussen kun je met het draad ophangen in de kinderkamer. Ook is het kussen bewerkt met glow in the dark waardoor het licht geeft in het doker. 

7. petit monkey kapstokhaakje

Zin in een toffe DIY? De kapstophaakjes van PETIT MONKEY (€3,95) zijn er nog in veel meer verschillende varianten en kleuren. Combineer de verschillende haakjes en creëer je eigen kapstok. 

 

Isabelle Spapé

Door

24 april 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.