Gespot: meegroeibed Stokke

Gespot: meegroeibed Stokke

Wat handig allemaal! Een bed dat letterlijk meegroeit met je baby, wat wil je nog meer? Wij vonden dit handige bed van Stokke.

De wieg verandert in een ledikant, en het ledikant verandert weer in een groter bed. Dat klinkt erg handig! Stokke heeft zo'n meegroeibed in zijn assortiment dat van wieg naar bed letterlijk met je kleine 'meegroeit'. 

Dit meegroeibed is zo ontworpen dat je, als je baby net geboren is, een hoge wieg hebt waar je makkelijk bij kan. De bedbodem kan in hoogte versteld worden, dus als je baby leert zitten en staan dan kan de bodem gewoon naar beneden. Knap kind dat daar uit kan komen! Als je kind weer ouder is (en dus wel zelf uit bed mag), kan je een van de zijkanten verwijderen van het bed. Zo kan je kind zelf in en uit bed klimmen.

Meegroeibed Stokke 4 in 1

  • een hoge kleine wieg in ovaalvorm
  • een verstelbare bedbodem om een laag ledikant te creëren
  • een verwijderbare zijkant zodat je kind zelf in en uit kan klimmen
  • een uitbreidingsset (los verkrijgbaar) voor grotere kinderen

In principe begin je met het Stokke Sleepi basisbed voor je baby. Eventueel kan je een uitbreidingsset kopen waarmee je het bed om kan bouwen naar een ledikant. Het meegroeibed is in drie kleuren verkrijgbaar: walnoot, naturel en wit. Het gebruikte materiaal is massief beukenhout en als extraatje kun je ervoor kiezen om een ecologisch matras te nemen (gemaakt van kokos).

De Sleepy Mini is verkrijgbaar voor 477 en de Stokke Sleepi Bed voor 640 euro (van 0 tot 3 jaar). Het Junior uitbreidingsset is 101 euro. Hier kan je kind dan tot zijn of haar 10e jaar gebruik van maken! Voor meer informatie: www.stokke.com

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.