Hegen fles | De duurzame babyfles

Hegen fles | De duurzame babyfles

Op zoek naar een fles voor je kleintje? Dan moet je bij Hegen zijn. De prijswinnende babyfles van Hegen is mooi, duurzaam én zeer geschikt voor kindjes met reflux. Wat wil je nog meer?

Het is zo’n product waarvan je je afvraagt waarom het er niet eerder was: een duurzame, veilige en multifunctionele babyfles die geschikt is voor kindjes met reflux. Het merk Hegen is ontstaan vanuit de wens om een fles te ontwikkelen die het borstvoedingsproces ondersteunt, die veilig en milieuvriendelijk is én die onze baby’s ondersteunt in hun gezondheid. En dat is gelukt! 

Hegen babyfles duurzame fles baby

Elke moeder wil het beste voor haar kindje. We zijn vaak druk met wát we onze kindjes aan voeding geven, maar waarom zou je niet net zo veel aandacht besteden aan hoe we dat geven? Bij de Hegen flesjes is daar goed over nagedacht. De flesjes zijn gemaakt van het veilige medische materiaal PSSU, ze zijn voorzien van een zachte anti-krampjesspeen en groeien mee met je kindje. Je kunt de fles namelijk transformeren naar een opbergbakje, een rietjesbeker of een tuitbeker. Wauw!

Babyfles voor kindjes met krampjes en reflux  

Veel flesjes hebben als nadeel dat er veel lucht meekomt tijdens het drinken. Het gevolg? Je baby kan na elke voeding last krijgen van krampjes, boertjes of veel gespuug. En dan te bedenken dat je een jonge baby ontzettend vaak voedt... Dat is niet fijn voor jou én al helemaal niet voor je kindje. 

De Hegen fles is voorzien van een anti-koliek ventilatieopening én wordt geleverd met een asymmetrische speen, waardoor je baby in een natuurlijke, rechtopstaande positie gevoed kan worden. De combinatie van deze twee dingen zorgt ervoor dat overmatige luchtinname tijdens het drinken wordt voorkomen. De fles kan gecombineerd worden met spenen van verschillende maten, zodat je de speen kunt gebruiken die past bij het drinkritme van je kindje. Zo ontstaat er meer rust en ontspanning tijdens én na het drinken. 

babyfles van hegen een duurzame fles

Weg met tepelverwarring dankzij de flesjes van Hegen  

Maar stel nou dat je borstvoeding en flesjes combineert - hoe zit dat dan eigenlijk precies met speen-tepelverwarring?”

Dan creëer je een fles die meer lijkt op een borst! En dat is precies wat het Hegen babyflesje is. De spenen van deze fles zijn zacht en elliptisch van vorm. Ze lijken een beetje op de vorm van een borst, waardoor het aanhappen aan borst en fles makkelijk gaat en blijft gaan. De babyflesjes van Hegen hebben bovendien géén anti-druppelfunctie. Ja, dat lees je goed! De borst van de moeder druppelt ook, dus waarom zou een flesje dat niet doen? 

reviews Hegen flesje duurzame babyfles

Wat een prachtig merk! Ben jij ook zo enthousiast over Hegen? 

Celeste Mostert

Door

06 januari 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.