Hegen fles | De duurzame babyfles

Hegen fles | De duurzame babyfles

Op zoek naar een fles voor je kleintje? Dan moet je bij Hegen zijn. De prijswinnende babyfles van Hegen is zeer geschikt voor baby's met reflux en krampjes!

Het is zo’n product waarvan je je afvraagt waarom het er niet eerder was: een duurzame, veilige en multifunctionele babyfles die geschikt is voor kindjes met reflux. Het merk Hegen is ontstaan vanuit de wens om een fles te ontwikkelen die het borstvoedingsproces ondersteunt, die veilig en milieuvriendelijk is én die onze baby’s ondersteunt in hun gezondheid. En dat is gelukt! 

Hegen babyfles duurzame fles baby

Elke moeder wil het beste voor haar kindje. We zijn vaak druk met wát we onze kindjes aan voeding geven, maar waarom zou je niet net zo veel aandacht besteden aan hoe we dat geven? Bij de Hegen flesjes is daar goed over nagedacht. De flesjes zijn gemaakt van het veilige medische materiaal PSSU, ze zijn voorzien van een zachte anti-krampjesspeen en groeien mee met je kindje. Je kunt de fles namelijk transformeren naar een opbergbakje, een rietjesbeker of een tuitbeker. Wauw!

De Hegen fles is geschikt voor baby’s met krampjes en reflux

Veel flesjes hebben als nadeel dat er veel lucht meekomt tijdens het drinken. Het gevolg? Je baby kan na elke voeding last krijgen van krampjes, boertjes of veel gespuug. En dan te bedenken dat je een jonge baby ontzettend vaak voedt... Dat is niet fijn voor jou én al helemaal niet voor je kindje. 

Daarnaast zijn Hegen spenen voorzien van een innovatief ventilatiesysteem, wat zorgt voor een constante luchtstroom in de fles, en voorkomt dat de speen vacuüm kan trekken. Het voordeel van een geïntegreerd ontluchtingsventiel is dat ouders geen extra kleine onderdeeltjes (rietjes, pijpjes of losse ventieltjes) hoeven schoon te maken; waarbij er een hoge kans dreigt op schimmelvorming. Het geïntegreerde ontluchtingsventiel is daarom fijn voor baby's en praktisch voor ouders.

babyfles van hegen een duurzame fles

De anti krampjes Hegen fles is baby-vriendelijk

De fluweelzachte Hegen speen is asymmetrisch: dit heeft het voordeel dat ouders hun kindje horizontaal, op het eigen tempo (therapeutisch), kunnen voeden. Bij reguliere spenen moet de fles veel scherper worden gekanteld, hierdoor wordt het drinkritme bij een baby geforceerd. Het voordeel van de Hegen speen is dat de baby veel meer controle heeft over het drinkritme, vergelijkbaar als bij borstvoeding. Een baby-vriendelijke speen. Hierdoor drinken kindjes rustiger, en is er een veel lagere kans op krampjes en reflux.

reviews Hegen flesje duurzame babyfles

een duurzame babyfles die meegroeit met je kindje 

Naast dat de Hegen fles geschikt is voor baby’s met krampjes, zijn de Hegen flessen ook duurzaam door het doorgroei-concept. Dit houdt in dat de Hegen babyfles meegroeit tijdens elke groeifase van je baby. Hoe dan? De flessen hebben allemaal dezelfde halsopening, waardoor de flessen kunnen worden aangepast naar een opslagbakje en rietjesbeker, oefenbeker of drinkfles. Zo geef je je oude babyfles een tweede, derde en vierde leven!

SHOP NU OP HEGEN.NL MET EEN MINIME KORTING!

Speciaal voor MiniMe lezers heeft Hegen een mooie korting: je ontvangt 15% korting op alle soorten combisets en starterkits met code MINIME15

  • De kortingscode geeft recht op alle soorten combisets en starterkits
  • De kortingscode is geldig voor aankopen via hegen.nl
  • De kortingscode kan in het winkelmandje worden verzilverd. 
  • De kortingscode kan eenmalig gebruikt worden.
  • De kortingscode is niet geldig in combinatie met cadeaubonnen of boeken.
  • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt niet op reeds gedane aankopen.
  • Bij het retourneren van artikelen die met de kortingscode zijn aangeschaft, wordt de waarde van het artikel min de gegeven korting uitbetaald.
  • De kortingsbon is geldig t/m 16 april 2023

 

Isabel Van Der Boog

Door

14 maart 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.