Gespot! Difrax Anti-Colic S-fles tegen darmkrampjes

Gespot! Difrax Anti-Colic S-fles tegen darmkrampjes

Je kindje voeden zonder je zorgen te maken over darmkrampjes of moeilijkheden bij het drinken? Lees hier alles over de Difrax Anti-Colic S-fles!

Als je borstvoeding en flesvoeding wil combineren, of je baby alleen flesvoeding wil geven, is een goede babyfles onmisbaar. De Difrax Anti-Colic S-fles is de best verkochte drinkfles van Nederland en dat is niet voor niks zo. Wij vertellen jou waarom jij er ook eentje wilt aanschaffen voor je baby!

Als je je baby wil voeden met de fles, gaat dat niet altijd zonder slag of stoot. Zeker als baby’s gewend zijn aan de borst te drinken, kan de overstap naar de fles een lastige zijn. Bovendien maakt het ook nog uit wélke fles je dan aanbiedt, want baby’tjes blijken op die jonge leeftijd al héél kieskeurig. Niet alle flesjes worden zomaar geaccepteerd!

baby die fles krijgt van moeder

Babyfles kopen: waarop letten

Bij het kopen van een babyflesje zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Een fles moet comfortabel zijn om vast te houden, goed schoon te maken zijn en je baby moet er goed en veilig uit kunnen drinken.

De Anti-Colic S-fles van Difrax is de best verkochte babyfles van Nederland en voldoet dus ook aan al deze bovenstaande eisen. Door de opvallende S-vorm van de fles en het Anti-Colic systeem zorgt deze fles ervoor dat je baby beter en rustiger drinkt en minder lucht binnen krijgt tijdens het drinken.

Anti-Colic systeem

Door dit speciale Anti-Colic systeem in de bodem van de fles, zal je baby geen (of in ieder geval veel minder) last krijgen van darmkrampjes, boeren en spugen. Dit systeem zorgt namelijk voor een constante luchttoevoer vanuit de bodem, waardoor de lucht niet mengt met de melk en de fles niet vacuüm zuigt.

baby krijgt fles van vader

S-vormige fles

Door de S-vorm van de Difrax Anti-Colic S-fles kan je baby in een natuurlijke houding gevoed worden. Zelfs als het flesje bijna leeg is, wordt de speen nog gevuld met melk. Door de ergonomische vorm van de fles wordt voeden een ontspannen moment voor jou en je kindje!

difrax flesjes

Hygiëne

De Difrax Anti-Colic S-fles is ook de meest hygiënische babyfles. Je kunt de fles helemaal uit elkaar halen en alle onderdelen kunnen gewassen worden op het bovenste rek van de vaatwasser op 55 graden!

Meer informatie over de Difrax Anti-Colic S-fles vind je op de website van Difrax.  Je shopt de Difrax Anti-Colic S-fles in hun webshop vanaf €9,99 >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Difrax.

Savannah Schreuter

Door

02 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.