Gespot! Lease een elektrische bakfiets bij HEMA

Gespot! Lease een elektrische bakfiets bij HEMA

Wil jij van alle voordelen van een bakfiets kunnen genieten, zonder er eentje te moeten aanschaffen? Je kunt nu bij HEMA een elektrische bakfiets leasen!

Wil jij al tijden een bakfiets kopen, maar schrik je toch elke keer weer van de prijs? Daar is een goede oplossing voor, want je kunt nu een e-bakfiets leasen bij HEMA! Zo kun je toch het plezier van een bakfiets beleven, zonder de super hoge kosten. Bovendien is dit een elektrische bakfiets, dus met meerdere kids op pad gaan wordt zo easy peasy! Ik vertel jullie snel meer over het leasen van een elektrische bakfiets!

Sinds kort kun je bij HEMA verschillende elektrische fietsen leasen. Dit is een ideale oplossing als je een goede e-bike aanschaffen te duur vindt of slechts een tijdelijke oplossing zoekt. Eén van de fietsen die je kunt leasen, is de gave Dolly e-bakfiets. Deze elektrische bakfiets viel ons gelijk op, met zijn kleurencombinaties en smooth design

kinderen in Dolly e-bike van HEMA

Dolly-bakfiets

De Dolly e-bakfiets van HEMA heeft een trendy uitstraling en is gemaakt van degelijke Nederlandse kwaliteit. Je kunt bij het bestellen kiezen uit vijf mooie framekleuren en elf gave kleuren voor de bak. Zo stel je jouw e-bike dus helemaal naar smaak samen!

Ga jij voor een zwarte fiets met een lichtgroene bak of voor een lichtblauwe fiets met een crèmekleurige bak? So much possibilities! De bakfiets is zelfs voorzien van een Maxi-Cosi-houder, waardoor ook de allerkleinsten mee op pad kunnen. De bakfiets is lichtgewicht en heeft soepele rijeigenschappen, wat ‘m in combinatie met de elektrische aandrijving dé perfecte bakfiets maakt om je kids mee te vervoeren. Zo wordt dat tripje naar de speeltuin een eitje!

LEES OOK: 5 Redenen waarom je écht een bakfiets wil

Voordelen leasen elektrische bakfiets

Het leasen van een elektrische bakfiets via HEMA heeft flink wat voordelen. Met het maandbedrag van €159 hoef je niet in één keer de grote aanschafprijs van een e-bakfiets uit te geven, maar hak je het in stukken. Daarnaast is het leasecontract inclusief verzekering, onderhoud en 24/7 pechhulp in Europa. Dat is nog eens handig! Ben je helemaal happy en wil je de bakfiets zelf aanschaffen? Dan kun je deze na afloop van het leasecontract overnemen van HEMA.

kinderen met moeder op electrische bakfiets van HEMA

E-bakfiets leasen bij HEMA

Ben jij al om? Ik bedoel, kijk alleen al naar die leuke kleuren! Lichtblauw, groen, zilver, oranje… Als je nu een bakfiets least bij HEMA, krijg je er zelfs een gratis regenhuif t.w.v. €269 bij cadeau. Hoe chill is dat! Nooit meer natte kindjes, altijd lekker droog en warm in de bak. Waar wacht je nog op? Stel snel je fiets samen en enjoy the ride!

Meer informatie over het leasen van een e-bakfiets vind je op de website van HEMA >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HEMA.

Savannah Schreuter

Door

18 september 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.