De leukste badspeeltjes voor uren badderplezier

Vindt jouw kind het ook zo leuk in bad? Met deze leuke badspeeltjes wordt het badritueel een feestje!

Vindt jouw kind het ook zo leuk om in bad te gaan? Lekker spetteren en met leuke badspeeltjes spelen! Naast de standaard badeendjes is er nog veel meer leuk badspeelgoed te koop. Wedden dat jouw kind het bad niet meer uit wil met deze toffe badspeeltjes?

In bad gaan is voor de meeste kinderen een echt feestje. Maar zodra het tijd is om (haren) te wassen, zijn ze er soms alweer klaar mee. Een goede manier om je kindje af te leiden, is door ze lekker te laten spelen met leuk badspeelgoed. Er zijn zo ontzettend veel soorten badspeeltjes, niet gek als je geen idee hebt waar je moet beginnen. Daarom heb ik voor jou zes leuke badspeeltjes op een rij gezet waar je kind heel veel waterplezier mee kan beleven!

1. Origamiboot


Berend Botje ging uit varen... Hoe schattig is dit origamibootje van Oil & Carol?! Het rubberen bootje blijft drijven en je kindje kan er van baby af aan al mee spelen. Hij is ecologisch, biologisch afbreekbaar en gemaakt van natuurrubber. Dit betekent dat het 100% veilig is voor je kindje om erop te sabbelen. Er zit geen luchtgaatje in dit speelgoed, waardoor er ook geen vieze restjes in achter kunnen blijven!

Bekijk hier meer van Oil & Carol >>>

kind speelt in bad met Sophie de Giraf

2. Sophie de Giraf-pyramide


Stapelen blijft leuk voor kinderen. Deze dierenpiramide van Sophie de Giraf heeft twee zuignappen waarmee je de surfplank kunt vastzetten op de badrand. Hierna kan je kindje gemakkelijk de dieren op elkaar stapelen. Dit is ook nog eens goed voor de motoriek van je kind

Bekijk hier meer leuke badspeeltjes van Sophie de Giraf >>>

3. Bijt/bad-octopus van Tikiri


Deze schattige roze octopus is een fijn bad- en bijtspeeltje voor jouw kleintje! Het is gemaakt van natuurlijk rubber en geverfd met natuurlijke kleurstoffen, waardoor het helemaal veilig is om ook in mondjes gestopt te worden. In dit octopusje zit een belletje, wat het extra leuk maakt om er lekker mee te rammelen. In dit badspeeltje zit geen gaatje, waardoor schimmels en andere viezigheden geen kans krijgen!

Meer leuk badspeelgoed van Tikiri vind je hier >>>  

collage met badspeeltjes

4. Badknuffel Taylor Schildpad


Een knuffel mee het bad in? Jazeker! Nu wordt in bad gaan nog leuker met de lieve en zachte badknuffels van SoapSox. Dompel dit leuke badspeeltje onder water, doe er zeep in en gebruik hem om je kind mee te wassen. Daarna is hij helemaal klaar om grootse onderwateravonturen te beleven samen met je kind!

Liever een ander badmaatje? Check hier de andere badknuffels van SoapSox >>>

5. Little Dutch-badboekje


Wil jouw kind van zijn badritueel eerder een relax-moment maken dan een speelpartij? Dan is een badboekje een goed idee! Jonge kids kunnen natuurlijk nog niet lezen, maar ook het bekijken van mooie en leuke plaatjes is goed voor de ontwikkeling van je dreumes en peuter. Met dit leuke badboekje van Little Dutch kunnen kids tijdens hun badmomentje alles leren over de dieren in de dierentuin. 

Voor nog meer tof speelgoed van Little Dutch, klik hier >>> 

6. Skip Hop Zoo-stapelemmertjes


Dit leuke badspeelgoed van Skip Hop is ideaal voor eindeloos waterpret in bad. Deze vrolijke emmertjes zijn goed voor de motorische vaardigheden van je kind. Ze kunnen ermee stapelen, ze vullen en door drie verschillende sproeipatronen het water eruit gieten. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk op te bergen. Even afspoelen, laten drogen en stapelen maar! Ideaal dus. 

Meer van Skip Hop vind je hier >>>

Savannah Schreuter

Door

01 februari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.