Gespot! Magische speelboom van de Klorofil

Gespot! Magische speelboom van de Klorofil

Ben je nog op zoek naar een leuk (verjaardags)kado voor je peuter? MiniMe’s Marieke spotte deze te gekke magische speelboom!

Mijn Mila wordt in november alweer 2 jaar! Waar blijft de tijd... Het gaat zó hard, niet normaal. Dat betekent dat ik alvast aan het nadenken ben over wat ik haar kado kan geven voor haar tweede verjaardag. Ik stuitte op deze fantastische magische speelboom en die móet ik gewoon even met jullie delen.

Mila’s 1e verjaardag was een groot succes. Ze kreeg te gekke kado’s toen ze 1 jaar werd en ik vind het helemaal leuk om dit jaar weer een fijn verlanglijstje voor haar samen te stellen. Ik ben fan van (online) verlanglijstjes die je naar familie en vrienden kunt sturen, want dan weet je tenminste zeker dat ze kado’s krijgt waar ze echt blij mee is (en jij ook, haha).

LEES OOK: Kado kind 2 jaar - Dit geef je voor de 2e verjaardag!

Magische speelboom

Via een andere moeder die ik volg op Instagram kwam ik deze fantastische magische speelboom van de Klorofil tegen. De Klorofil blijken ‘vriendelijke dieren die in harmonie leven met de natuur’ te zijn en er is een hele speelgoedlijn van. Zo leuk!

Ik citeer: “Het Klorofil-assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. Het verrassende ''POP!''-effect in de producten maakt deze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden!”

Klorofil speelsets

Er zijn hele speelsets van de Klorofil verkrijgbaar, zoals de magische speelboom met allerlei accessoires, die je dus ook nog kunt dichtklappen en meenemen. Daarnaast kun je kleinere speelsets kopen, maar ook losse items zoals nieuwe dieren met hun eigen voertuigje. Echt te schattig! Peuters beginnen steeds meer een eigen fantasie te krijgen, dus dit speelgoed is perfect om hun eigen wereldje te creëren en te oefenen met rollenspellen. Bovendien vind ik de speelsets echt iets nostalgisch hebben; het is niet zo hip en modern en dat spreekt me júist aan!

Ik heb de magische speelboom in ieder geval op Mila’s verlanglijstje gezet voor als ze 2 jaar wordt. Nu nog hopen dat iemand het haar kado geeft, haha! En anders hebben we altijd nog Sinterklaas en kerst.

Je shopt de magische speelboom o.a. via bol.com >>

Marieke van Boven

Door

12 september 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.