Kado kind 3 jaar | Wat geef je voor de derde verjaardag?

Kado kind 3 jaar | Wat geef je voor de derde verjaardag?

Welke kado's geef je aan een kindje van 3 jaar? Wij geven je genoeg inspiratie voor een presentje waar jij mee aan kunt komen!

De leeftijd van 3 jaar wordt gezien als dé speelleeftijd. Ideaal om in deze fase speelgoed te zoeken dat aansluit bij de belevingswereld en vaardigheden van je kind. Met deze kadotips voor peuters van 3 jaar oud zit je in ieder geval altijd goed! 

Bouwen maar!

Kinderen van 3 jaar oud vinden het heerlijk om lekker bezig te zijn en in hun fantasiewereld te leven. Niets is leuker om dan met blokken, Duplo of  kid knex zelf iets te kunnen bouwen! Ook dieren- en mensenfiguurtjes werken goed, want zo kunnen ze hun eigen wereld creëren waarin alles kan.

 

educatief speelgoed

Er zijn al genoeg leuke spellen voor kinderen van 3 jaar verkrijgbaar! Dit is namelijk de perfecte leeftijd om nieuwe dingen te leren. Laat ze lekker losgaan met hamertje tik, Electro of Loco Bambino. Ze leren hier niet alleen van, maar het is ook nog eens hartstikke leuk! 

 

buitenspeelgoed

Weer of geen weer, kinderen spelen graag buiten. En dat is ook niet heel gek, want peuters van 3 zijn op deze leeftijd al lekker actief! Springen, rennen, klimmen: niets is ze te gek! Een cadeau zoals een speelhuisje, een fiets met zijwieltjes of een hobbelpaard zijn dan ook toffe presentjes waar ieder kind ontzettend blij mee zal zijn.

 

fantasiespeelgoed

Peuters van deze leeftijd hebben een groot inbeeldingsvermogen en vinden het leuk om met andere kindjes te spelen of met speelgoed waar ze hun fantasie in kwijt kunnen. Denk aan poppen, treinen of laat ze spelen in  verkleedkleren van hun favoriete held. Gegarandeerd dat ze de hele dag zoet zullen zijn!

 

verhalen

Alle kinderen vinden het leuk om een verhaal te horen, maar op de leeftijd van 3 jaar zijn ze er helemáál weg van. Met een voorleesboek of kijkboek zit je dus altijd goed! 

 

BEKIJK OOK: Loopfiets kopen: opties & tips!

 

 

NIEUW: DE BIJBEL VOOR WERKENDE MOEDERS! 

Genieten van je kids en het gezin, maar ook je ambities najagen? Sarah deelt met andere mombitious moms hoe zij alle ballen hoog proberen te houden. Lees alles over haar gouden regels, krijg het beste van twee werelden.

 

  • 10 gouden regels voor meer geluk en balans in je privéleven
  • 10 gouden regels om je dromen na te jagen
  • Tips & tricks om meer balans te krijgen!
  • 17 interviews met ambitieuze moms!
  • 6 experts geven tips & tricks
    Nu verkrijgbaar. GET IT!  >>
Nienke Wildhagen

Door

08 oktober 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.