20x Sinterklaas-schoencadeautjes voor jongens

20x Sinterklaas-schoencadeautjes voor jongens

Kleine cadeautjes nodig voor in de schoen? Wij hebben een lijst met maar liefst 20 schoencadeautjes voor jongens!

In de meeste gezinnen mogen kinderen de komende weken een paar keer hun schoen zetten. Daarvoor heb je natuurlijk wat schoencadeautjes nodig! Heb jij al genoeg schoencadeautjes in huis? Wij hebben een lijst met 20 schoencadeautjes voor jongens!

Geen zin om de stad in te gaan en alle winkels af te lopen op zoek naar een voorraadje schoencadeautjes voor Sinterklaas? Geen nood: wij van MiniMe.nl speurden het internet af op zoek naar de leukste schoencadeautjes voor jongens. Van baby’s tot kleuter!

LEES OOK: Sinterklaasspelletjes voor kinderen

Schoencadeautjes voor babyjongens 0-1 jaar

Ook al doen babyjongetjes nog niet echt aan Sinterklaas en snappen ze er helemaal niks van, toch is het schattig om zo’n klein minischoentje (ik ben fan van babyschoentjes van Toms!) voor de openhaard of bij de verwarming neer te zetten. Een grote broer of zus zal het er zeker over eens zijn dat hun kleine broertje óók iets leuks verdient van de Sint! Daarom hebben wij hier vier toffe schoencadeautjes voor babyjongens:

Skip Hop Zoo - Kom - Uil - €6,89
Bambolino Toys Nijntje Tandendoosje - €10,49

Jollein Waffle - Speendoekje - €6,79
Little Dutch Houten Tractor - €7,99

Schoencadeautjes voor dreumesjongens 1-2 jaar

Kinderen van 1-2 jaar worden al wat avontuurlijker. Ze ontdekken geluiden en vormen, vinden stapelen en dingen omgooien het leukste wat er is. Ze snappen dat je met auto’s hoort te rijden. Daarom zijn dit onze suggesties voor schoencadeautjes voor jongens van 1-2 jaar!

 

 

Schoencadeautjes voor peuterjongens 2-4 jaar

Stoere jongens van een jaar of 2-4 vinden vaak auto’s en stoere poppetjes leuk. Maar vergis je niet: ze kunnen ook heel creatief zijn! Kleurboeken en klei zijn dan ook een welkom schoencadeautje. Hier een paar schoencadeautjes voor jongenspeuters:

 

 

Schoencadeautjes voor kleuterjongens 4-6 jaar

Zodra kinderen de kleuterleeftijd hebben bereikt, kunnen ze echt al spelletjes doen. Superleuk! Een ideale manier om uit te vinden hoe fanatiek jouw kleine is. En om die hersentjes te laten kraken! Ook voor creatievelingen zijn er genoeg cadeautjes te vinden. Wat dacht je van kleurpotloden of waterverf? Lekker kliederen!

 

 

Voorleesboeken voor jongens

Veel kinderen vinden het heerlijk als er voor het slapengaan een verhaaltje voorgelezen wordt. Hier kun je al op jonge leeftijd mee beginnen! Je kinderen voorlezen heeft veel voordelen. Wij zochten een paar voorleesboeken voor jongens die je voor een zacht prijsje kunt kopen. Daarom zijn ze ook zeer geschikt als schoencadeautje!

 
Marieke van Boven

Door

26 november 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.