Gespot! Lichte & wendbare kinderwagen Stokke Scoot

Gespot! Lichte & wendbare kinderwagen Stokke Scoot

Ben je op zoek naar een lichte en wendbare kinderwagen die makkelijk mee te nemen is? MiniMe’s Sarah tipt de Stokke Scoot!

Bij het kiezen van een kinderwagen is het slim om bij jezelf na te gaan wat je belangrijke eigenschappen en functionaliteiten vindt. Wanneer je zoals ik in de stad woont, wil je vast graag een lichte, wendbare wagen die heel fijn rijdt en makkelijk mee te nemen is. Ik vond er zo eentje: de Stokke Scoot!

Een kinderwagen is één van de grootste uitgaven van de baby-uitzetlijst. Je zult ‘m vanaf de geboorte een paar jaar lang intensief gebruiken. Daarom is het belangrijk om even goed na te denken wat je precies zoekt in een kinderwagen, zodat je er lang plezier van hebt.

Stokke Scoot: compact & licht

Als je een kleine kinderwagen zoekt die maar weinig ruimte inneemt, dan raad ik je de Stokke Scoot echt aan. De wagen is lekker compact, eenvoudig op te vouwen en daardoor makkelijk mee te nemen in zelfs de kleinere auto’s. Ideaal als je lekker met je kind op pad gaat, of met de hele familie!

Bovendien stuurt de Stokke Scoot heel fijn: hij is licht en daardoor met één hand te bedienen. De reiswieg is ook compact, maar wel ruim genoeg voor je baby om er lekker comfortabel bij te liggen op het zachte matrasje. Er zit extra ventilatie in de kap, waardoor je kindje ook op warme dagen genoeg frisse lucht krijgt.

On the go

Deze stijlvolle wagen is heel erg geschikt als je van plan bent om er vaak op uit te gaan met je baby. Het erop en eraf halen van de reiswieg gaat super soepel, de wagen is heel plat op te bergen en net zo easy weer uit te klappen. Kin... ehhh mama kan de was doen!

Dit is een gesponsord artikel dat tot stand is gekomen in samenwerking met Stokke. 

Foto's: Rosella Fennis

Sarah Glasbergen

Door

10 oktober 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.