Gespot! Deryan Travel-Cot: lichtgewicht tentje voor baby’s

Gespot! Deryan Travel-Cot: lichtgewicht tentje voor baby’s

Op zoek naar een handig tentje voor op het strand, in de tuin of op vakantie? Tip: de Deryan Travel-Cot is ideaal!

Met dit mooie weer zou ik graag eens met mijn baby van 8 maanden oud naar het strand gaan. Maar ja, waar laat ik haar? Een gewone handdoek, daar rolt ze zo vanaf. Het zou bovendien fijn zijn als ze niet helemáál onder het zand komt te zitten. Ik vond de oplossing: de Deryan Travel-Cot!

Dit lichtgewicht tentje weegt slechts 2 kg en is in mum van tijd op te zetten. Je kunt ‘m zelfs letterlijk in de lucht gooien en dan klapt ie op de juiste manier uit! Er zit een dun matrasje bij dat zichzelf opblaast en een soort kleedje voor erin. Hij komt in een draagtas die je makkelijk om je schouder gooit. Ideaal!

Eerlijk is eerlijk: voor het opvouwen had ik wel éven een YouTube-filmpje nodig, want dat kreeg ik met de instructies die erbij zaten niet goed voor elkaar, haha… Maar dat kan ook aan mij liggen. ;)

Tuin of vakantie

Het tentje is in verschillende kleuren verkrijgbaar en is niet alleen handig voor op het strand, maar ook in de tuin als je een fijn speelplekje wil en je geen zachte grasmat hebt liggen. Het tentje beschermt namelijk ook 50% tegen UV-stralen en het weert muggen (of ander vliegend ongedierte).

Wanneer wij in september op vakantie gaan met het vliegtuig, staat ie ook op de inpaklijst. De Deryan Travel-Cot past namelijk in je koffer of je neemt ‘m gewoon mee als handbagage. Handig voor aan het zwembad of gewoon als campingbedje, wanneer je accommodatie er geen heeft!

Je shopt de Deryan Travel-Cot o.a. bij bol.com >>

Marieke van Boven

Door

28 februari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.