6x Dingen die je kunt doen met je echofoto’s

6x Dingen die je kunt doen met je echofoto’s

Laat jij ook je echofoto’s rondslingeren? Zonde! Je kunt er hele leuke dingen mee doen. Wij hebben 6 ideeën!

Echofoto’s zijn heel bijzonder: het zijn de eerste tastbare bewijzen van de baby die in je buik groeit. Je kunt ze natuurlijk in het boekje van je verloskundige bewaren of op een usb-stickje laten staan, maar je kunt ook leuke dingen doen met echofoto’s. Wij geven 6 ideeën!

Tijdens je zwangerschap krijg je op een bepaald aantal vaste momenten een echo, sommige praktijken doen er nog wat extra of misschien heb je zelf een pretecho gedaan? Het is in ieder geval iedere keer weer super speciaal om op het scherm bij de verloskundige of gynaecoloog je kindje te zien spartelen. (Tenminste, als alles goed gaat.)

LEES OOK: Hoe kun je een echo bewaren?

Na iedere echo krijg je een of meerdere echofoto’s mee naar huis, soms een afdruk en soms digitaal op een stickje. Je bent vast al snel geneigd ze in het boekje van de verloskundige of in een envelop in de kast te bewaren, maar je kunt er ook hele leuke dingen mee doen!

Echoboekje

In dit leuke echoboekje is plaats voor 30 echofoto’s. Je kunt ze inplakken en er iets bijschrijven, zoals de datum van de echo en eventuele bijzonderheden. Ook is er invulruimte voor informatie over je verloskundige/gynaecoloog en de uiteindelijke geboortefoto!

Borduurwerkje

Borduren is allang niet meer truttig. Het is juist heel hip om een mooi werkje in een borduurring aan de muur te hangen of op een leuk plankje neer te zetten. Op Voortborduren.nl kun je een borduurwerk bestellen, in verschillende maten en kleuren, op basis van een door jou aangeleverde foto. Heb je een digitale echofoto, dan kan dit dus ook daarmee. Hoe gaaf! Het wordt ook nog eens lekker duurzaam op 100% biologisch katoen gemaakt.

Bedel aan armband

Wil je je echofoto altijd bij je dragen, dan is een armband een goed idee. Je kunt namelijk bedels laten maken van je echofoto’s!

Canvas

Foto’s af laten drukken op canvas wordt heel vaak gedaan, dus waarom niet met een echofoto? Je kunt zelf de kleuren, de tekst en het lettertype bepalen.

#tbt op een romper

De term ‘throwback thursday’, afgekort met de hashtag #tbt, is enorm populair op social media om momenten uit het verleden te delen. Hoe lollig is deze romper voor je newborn?!

Manchetknopen

Een heel leuk cadeau voor de (aanstaande) vader die zijn kind ook graag bij zich draagt: manchetknopen met de echofoto erop! 

Marieke van Boven

Door

25 juli 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.