De 5 best gelezen artikelen van 2017

De 5 best gelezen artikelen van 2017

Een terugblikje op het afgelopen jaar!

Wat zijn de best gelezen artikelen van 2017? Dit vroegen we onszelf natuurlijk af. 2017 was voor ons een jaar met 3 nieuwe MiniMe's op de redactie, heel veel nieuwe volgers en bijzondere contacten met de lieve moms.  Deze 5 artikelen zijn de meest gelezen artikelen van 2017! 

DE POPULAIRSTE BABYNAMEN DOOR DE JAREN HEEN

Zeg eens ladies, wie heeft dé babynaam in dit lijstje gevonden?

TIPS OM EEN GENDER REVEAL PARTY TE ORGANISEREN

Deze trend is uiteraard overgewaaid uit Amerika. Het geslacht bekend maken van je soon to be born baby wordt met een Gender Reveal Party is een echt feestje!

8 DO'S EN DON'TS: HOE OVERLEEF JE EEN ZWANGERE VROUW?

Oké oké we geven het toe: soms zijn zwangere vrouwen gewoon niet te begrijpen. Daarom speciaal voor alle mannen een paar gouden tips om je zwangere vrouw te overleven. 

HOE VALT BABYKLEDING QUA MAAT?

Soms weet je het gewoon echt niet meer: moet je nou een maat 56 kopen of is dat in no-time te klein en had je beter voor maat 62 kunnen gaan? 

DEZE DINGEN KUNNEN VADERS GEWOON NIET

Ja sorry, maar voor sommige dingen zijn vaders gewoon níet in de wieg gelegd. Enne natuurlijk zouden we 9 van de 10 keer ook niet zonder de vaders van onze kids kunnen!

Wat voor artikelen wil jij in 2018 nog veel meer zien?

Isabelle Spapé

Door

22 december 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.