Wow! Hoe te gek is dit caravanbed

Wow! Hoe te gek is dit caravanbed

Op zoek naar een leuk origineel kinderbed? Stop! Je hebt het gevonden. We kunnen er niet om heen, dit caravanbed is echt super leuk!

Wauw! Dit noemen wij nog eens een echte eyecatcher voor in de slaapkamer. Met dit te leuke caravanbed ben je iedere dag op vakantie!

Caravanbed kinderkamer

Met het caravanbed van Mathy by Bols (€799 - €1395) gaat je kind 's nachts de hele wereld rond. Kamperen in je eigen slaapkamer (ik zou het wel weten!), wohooo! Wedden dat je nooit meer moeite hebt om je kind naar bed te krijgen

Opbergruimte

Naast dat dit bed echt STUNNING is, is hij ook nog eens super handig. Binnen in de caravan vind je verschillende opbergplankjes voor bijvoorbeeld knuffels of boekjes. Ook is er een kapstok aanwezig en onder het bed bevindt zich een grote lade waar je echt alle kanten mee op kunt gaan.

Customize naar je eigen smaak

Qua kleuren betreft is er voor ieder wat wils, van donkerblauw naar knalroze. Tip: je kunt hem ook super leuk zelf customize. Beplak de caravan bijvoorbeeld met muurstickers. Aan de achterzijde zitten twee reflectoren en een nummerbord. Het nummerbord kun je personaliseren.  

 Het bed kun je bestellen bij A Lovely Little One

Isabelle Spapé

Door

23 oktober 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.