MiniMe Loves: speelgoed van Kids Concept

MiniMe Loves: speelgoed van Kids Concept

Meestal is rondslingerend speelgoed niet iets waar je echt blij van wordt, maar het houten speelgoed van Kids Concept laat je met veel plezier middenin je woonkamer liggen.

Speelgoed met Scandinavisch design, daar wordt het gat in mijn hand spontaan nog een stukje groter van. Het houten speelgoed van Kids Concept ziet er onwijs leuk uit en wat blijkt? Het is ook heel leuk om mee te spelen, yeah!

Heel veel speelplezier

Meestal krijgt lelijk speelgoed met schreeuwerige kleuren en geluiden(jammer genoeg) toch de voorkeur, maar het pastelkleurige keukenspeelgoed valt gelukkig ook héél goed in de smaak. Mijn kleintje vindt het fantastisch om eindeloos in de pannen te roeren, de spatels netjes op te hangen en honderdduizend dingen in de oven te stoppen. 

Houten keukenspeelgoed

Het kinderkeukentje kun je uitbreiden met een prachtige keukenmachine, broodrooster, koffiezetapparaat en een houten taart. Ik zou er zo uren zoet mee zijn. Maar naast deze leuke items spotte ik ook een ontzettend leuke kassa. Kan je kind na het koken leuk overgaan op winkeltje spelen. 

Je shopt deze leuke items bijvoorbeeld bij De Gele Flamingo en Psikhouvanjou

 

Rosanne Buitendijk

Door

09 februari 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.