10 redenen waarom ik de herfst fantastisch vind!

10 redenen waarom ik de herfst fantastisch vind!

Misschien ben ik gewoon een beetje tegendraads, maar ik vind het heerlijk dat de herfst er weer aankomt. Ik ben best blij dat de zomer voorbij is en de herfst begint!

Misschien ben ik gewoon een beetje tegendraads, maar ik vind het heerlijk dat de herfst er is. Om mij heen hoor ik "Getver wat is het koud" en zie ik foto's van stranden langskomen met teksten "wish I was here". Nu heb ik heerlijke zomerse vakanties gehad, maar ik vind de herfst heerlijk! Waarom? 

  1. Vroeg donker - Ik kan weer fatsoenlijk de kaarsjes aan doen met het avondeten. Ik vind dat zo heerlijk knus, maar het is natuurlijk geen gezicht om als het buiten licht is kaarsen aan te doen. Dat is mooi verleden tijd!
  2. Het ruikt lekker - Blaadjes op de grond waar flink wat regen op is gevallen gaan heerlijk ruiken. Ik hou ervan om buiten te zijn in de herfst.
  3. Warme herfstgerechten - Ondanks dat ik geen ontzettende keukenprinses ben, vind ik het heerlijk om een poging te wagen om een pompoensoep op tafel te zetten. Of wat denk je van een risotto met champignons of een lekker uiensoepje! Yummy!
  4. Nieuwe outfits - De winterkleren liggen weer in mijn kast. En daar word ik blij van. Aangezien ik het altijd koud heb, word ik al blij als ik aan al die warme truien denk die ik weer aan kan doen. En ja, gewoon weer wat shoppen voor het nieuwe seizoen is ook echt geen ramp natuurlijk haha. 
  5. Geen muggen - Heerlijk dat die nu gewieberd zijn. Maud en ik hebben genoeg muggenbulten gehad, grrr.
  6. Kerst is on his way! Ik ben een echte kerstdagenaddict. Ik gok dat ik over een maandje ga beginnen met kerstnummers draaien...
  7. Geen zomerseavonden op het terras, maar lekker binnen op de bank met een reep pure chocolade om eindeloos te Netflixen.
  8. Het bos in! De kleuren zijn prachtig, niets fijner dan een frisse blos op je wangen én Maud heeft de leeftijd dat ze het leuk vindt om kastanjes te zoeken. Dus kan ik een herfstdoos gaan maken!
  9. Openhaard aan - Nu heb ik deze nog niet, maar in ons nieuwe huis wel en dan is dit HET moment om daar voor te zitten. Met natuurlijk die pompoensoep!
  10. De voetenzak kan weer in de kinderwagen! Is dat fijn? Ja zeker. Maud klimt er nogal graag uit en met zo'n zak wordt dat een stukje lastiger.

Waarom ben jij dol op de herfst? Of kan de zomer je juist niet lang genoeg duren? 

Sarah Glasbergen

Door

14 oktober 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.