Sarah's favoriete truien en sweaters

Sarah's favoriete truien en sweaters

Truien en sweaters kun je niet genoeg hebben. Ideaal voor koele zomeravonden of frisse herfstdagen. ik laat je zien waar ik mijn favo truien shop!

Leuke truien kun je niet genoeg hebben. Ik ben zo'n muts die het heel snel koud heeft. Zelfs in de zomer prop ik to be sure een trui in mijn tas. Voor als het afkoelt op het terras of er een frisse wind waait op het strand. Jij snapt me, genoeg excuses om te investeren in een paar nieuwe hippe varianten. En laat ik die nou nét gevonden hebben! 

MIJN FAVORIETE 'hier leef ik in' TRUIEN

Deze sweaters staan hoog op mijn 'must shop list'.  

zelfspot: Trut truien

Ken je de trut truien al? Zij staan voor tegen de “vertrutting” van de maatschappij. Ik vind dat je zo'n humoristisch initiatief gewoon moet omarmen. Er zijn onwijs veel leuke kleuren maar ik ben op safe gegaan en heb een zwarte variant waar ik echt in woon. Zit heerlijk én mensen op straat moeten regelmatig om me lachen als ik die draag. Tja, ik houd wel van een beetje zelfspot!
 
Sarah Glasbergen

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.