Deze te gekke oversized jassen maken jou helemaal winterproof!

Deze te gekke oversized jassen maken jou helemaal winterproof!

De perfecte winterjas al in huis? Zo niet hebben wij een paar hele leuke opties waar de dikke buik ook in past.

Voor mij is dit echt de grootste struggle van het jaar, een winterjas. Er zijn er zó veel dat ik door de bomen het bos niet meer zie (laat staan, als je zwanger bent). Tijdens je zwangerschap wil je er natuurlijk ook gewoon warm en leuk bij lopen. Lucky you, de oversized jassen zijn echt helemaal van nu. 

Fluffy bontjas (nep bont natuurlijk)

Misschien schrik je een beetje bij de naam bontjas maar natuurlijk bedoelen we nep bont. Een Fluffy bontjas is een echte eyecatchers. Hoe kleurrijker hoe beter en het liefst zo oversized mogelijk.  

Trenchcoat

De trenchcoat is echt een klassieker en kan eigenlijk in niemands garderobe ontbreken. Op een of andere manier weet de trenchcoat van de meest basic outfit iets super tofs te maken. De riem kun je boven je buik knopen zodat je buik mooi uitkomt in deze jas 

teddy winterjas

Altijd al zo zacht als een teddybeer willen zijn? Dan past de teddy helemaal bij jou! Heerlijk warm en natuurlijk super oversized. Geen probleem om je lichaam heerlijk warm te houden met deze fantastische jas. 

Mantel

De mantel kun je vergelijken met een oversized blazer en wij zijn fan! Je hebt ze in super veel verschillende kleuren. De mantel kun je heel netjes dragen of juist heel comfi waardoor die voor alle gelegenheden geschikt is. En natuurlijk een groot pluspunt: je buik past nog heel lang in een oversized mantel!

Jassen, jassen en nog meer jassen

Zit de perfecte jas er toch niet tussen? Niet getreurd, eerder zei ik al dat er heel veel jassen zijn. Hier vind je zeker weten jouw ultieme winterjas.

Hier vind je de leukste zwangerschapskleding voor in de herst/winter

Isabelle Spapé

Door

13 juni 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.