Biologische lippenstift- om zorgeloos je kind te kussen

Biologische lippenstift- om zorgeloos je kind te kussen

Nu ik gezond wil leven, heb ik besloten ook zo min mogelijk zooi meer op mijn gezicht en nagels te gebruiken. Daarom test ik vandaag drie biologische lippenstiften!

Als ik een dag met Maud samen ben, kus ik haar makkelijk heel de dag door. Ook als ik lippenstift op heb doe ik dat gewoon, daar denk ik niet over na. Maar ik vind het best vervelend om te bedenken dat alle zooi in mijn lippenstift ook op Maud terecht komt. En ik krijg er zelf vast ook het nodige van binnen. Nu ik bezig ben om gezond te leven, vind ik ook dat ik betere make-up moet gebruiken. Daarom testte ik drie biologische lippenstiften!

dr. hauschka

De lippenstiften van Dr. Hauschka zijn allemaal 100% natuurlijk en biologisch. Ondanks dat er geen synthetische geurmiddelen in deze biologische lippenstift zit, ruikt 'ie onwijs lekker! De lippenstift bevat veel soorten natuurlijke was en olie, waardoor je lippen ook nog eens lekker verzorgd worden. En de kleurtjes zijn ook super leuk, uiteraard heb ik een roze variant! Ik vind dat deze lippenstift goed blijft zitten en achteraf zijn m'n lippen niet uitgedroogd. 

Prijs: €17,95 (via de Bijenkorf)

aveda

Deze Aveda Nourish Mint Lip Colour was ook een van mijn favorieten van december, echt een toppertje is dit! Hij blijft heel lang zitten en geeft een mooie, niet te glanzende finish. Ik ben zeker fan van deze biologische lippenstift! Enne, ook niet verkeerd: het schijnt lijntjes te verminderen en je vollere lippen te geven. Hé top, ik ga lekker smeren!

Prijs: circa €20 (via Lemage-shop

art deco

Ook het merk Art Deco heeft biologische lippenstiften. Een daarvan is de Perfect Color Lipstick die ik heb geprobeerd. Deze lippenstift is super creamy en daardoor kun je hem heel makkelijk aanbrengen. Ook heeft 'ie heel veel pigment, na twee keer stiften zat het perfect! Er zit vitamine E in waardoor je lippen ook goed gevoed worden, ook hartstikke fijn. Met een lipliner eronder blijft deze ook lang en binnen de lijntjes zitten. En oh my god, ze hebben zó onwijs veel verschillende kleuren! Ik kan nog wel even sparen! 

Prijs: vanaf €9,95 (via Douglas)

meer over biologische make-up

Wil je meer lezen over biologische make-up? In dit artikel lees je mijn review over de biologische nagellak die ik testte!

Sarah Glasbergen

Door

18 december 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.