HEBBEN: Aveda Wedding maskertjes, ideaal voor mama's

Deze wedding maskertjes kun je ook heel goed gebruiken als je níet gaat trouwen.... Ze geven in één nacht je gezicht een boost zodat je er 's ochtends stralend uit ziet. That's what mama's need!

Deze Aveda wedding maskertjes zijn ideaal voor bruidjes, maar óók voor moeders! Hoe vaak word je niet 's ochtends wakker na een onrustige nacht met het gevoel dat je in de kreukels ligt? Deze maskertjes geven in één nacht je gezicht een flinke boost zodat je er 's ochtends stralend uit ziet. 

Overnight een stralende huid

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar juist net als ik een belangrijke dag heb dan is die kleine 's nachts aan het spoken. Je kent het wel: in bed, uit bed, ik wil water, waar is mijn knuffel? Zucht. Maar ik heb iets ontdekt: de wedding maskertjes van Aveda. Deze lijn is echt the bom! Je smeert het 's avonds op, en ook na een tikkie onrustig nachtje heb je de volgende ochtend een stralende look! Het verheldert en egaliseert de huid. Kijk, dat hebben wij moeders toch nodig?

Laat die kleine maar spoken: I've got this! 

Oogmasker kost €64,50 euro, het gezichtsmasker kost €74,50

Lees ook: Ik ga voor biologische nagellak, ik wil geen zooi meer op mijn nagels!

Sarah Glasbergen

Door

27 februari 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.