Mooie lingerie kopen na je bevalling: doen!

Mooie lingerie kopen na je bevalling: doen!

MiniMe’s Sarah heeft haar lingerie-la uitgemest en zichzelf getrakteerd op een paar mooie setjes. Ze vertelt waarom jij dat ook moet doen en laat haar buit zien!

Nu wil ik er geen gewoonte van maken om mijn lingerie-la te laten zien, maar ik heb iets gedaan waarvan ik denk dat veel andere ladies het ook zouden moeten doen: nieuwe lingerie kopen! Op onze redactie was iedereen het erover eens: lingerie zorgt ervoor dat je écht mooier en sexier voelt!

Al tijden liep ik ermee in mijn hoofd: ik moet écht nieuwe lingerie kopen. Je zou misschien denken: boeiend, je ziet het niet, so why? Maar toch: lingerie zorgt er écht voor dat je je (nog) mooier voelt. Really! Ik ben nu het levende bewijs.

Lekker & comfortabel

Voor mijn zwangerschap (Mink is nu 7 maanden oud) was ik er al aan toe om eens nieuwe setjes te kopen, maar ja... Dan raak je zwanger en heeft het geen zin meer, omdat je niets meer past. Als je zwanger bent, moet ondergoed ook vooral lekker en comfortabel zitten, sexy komt later wel weer! Haha!

Tijdens de borstvoedingsperiode wilde ik ook niet enorm investeren, omdat beha’s daarna toch veel te groot zouden zijn. Zonde om daar veel geld aan uit te geven om ze vervolgens in een hoek te gooien! Ik kocht dus een paar basic voedingsbeha’s en daar redde ik het wel mee.

Nieuwe lingerie: shoppen maar!

Tot ik stopte met de borstvoeding en mijn lieve vriend serieus zei: ‘Saar, koop eens wat nieuws, want wat jij draagt kan écht niet meer!’ Oeps... Het elastiek sprong aan alle kanten eruit en geen setje matchte meer. Nu weet ik dat ‘mix and match’ een trend is, maar in dit geval toch echt niet...

Ik mestte mijn rommelige lingerie-la uit en ging er eens goed voor zitten met mijn laptop. Ik bestelde online een flinke lading mooie nieuwe setjes. Dat had ik wel verdiend, vond ik! Ik deel graag mijn buit met je:

Mooie basics

Om mijn lingeriecollectie vanaf het begin eens even goed te vervangen, startte ik met een paar basics. Ik vind Triumph en Calvin Klein super fijne merken. Het zit echt als gegoten! Met basics is het vaak zo dat het lijkt alsof je de lingerie van je oma aan hebt, maar bij deze merken is dat absoluut niet het geval!

Fijne setjes voor 's nachts

Ik heb ook maar meteen wat mooi spul gekocht om in te slapen. Weg met al die oude zooi! Je bed induiken in een groot T-shirt van je man kan natuurlijk ook, maar heel sexy is het niet. Er zijn super fijne slaapjurkjes te koop, of wat dacht je van een zachte pyjamabroek (kort of lang) met een fijn hemdje? Dat zit heerlijk en staat ook nog eens leuk!

Lingerie van Love Stories

Op aanraden van een vriendin kwam ik het super toffe merk Love Stories tegen en ik heb me even flink uitgeleefd. Het zijn prachtige setjes met leuke motiefjes en sexy kant! In het begin vond ik het wel een beetje gek zitten, want ik ben gewend om beha’s met een beugel te dragen. Deze 'bralettes' hebben dat niet, maar dat bleek gewoon even een kwestie van wennen. Inmiddels wil ik niet meer anders.

'MOTHERHOOD: When your kids are wearing brand new clothes and you are wearing the same underwear you owned before they were born'

Lingerie na je bevalling

Het is misschien verleidelijk om na je bevalling nog lang in (lekker zittend) zwangerschapsondergoed te blijven lopen of weer terug te vallen op oude beha’s die eigenlijk vóór je zwangerschap al aan vervanging toe waren. Toch kan ik je aanraden om een paar mooie, nieuwe (sexy!) setjes te kopen!

Je zult zien dat je je direct weer prachtig voelt, ook al heb je misschien nog een klein buikje of zou je het liefst nog wat kilo’tjes kwijtraken. Mooi, goed passend en matchend ondergoed doet echt veel voor je zelfvertrouwen en dat straal je dan ook uit! En zeg nou zelf: na die fantastische prestatie die je hebt geleverd, verdien je wel een cadeautje. Je partner zal er ook blij mee zijn! ;)

Sarah Glasbergen

Door

09 september 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.