Sarah’s verlanglijst: must-haves voor Mombitious moms!

Sarah’s verlanglijst: must-haves voor Mombitious moms!

Mombitious mom Sarah Glasbergen deelt haar verlanglijst met fijne, mooie en handige items voor alle ambitieuze moeders!

Als aanvulling op mijn Mombitious-boek (dat nú te koop is!) deel ik heel graag een lijstje met mijn favoriete merken en producten met jullie. Toffe items die heel handig zijn voor ambitieuze moeders of gewoon superleuk en mooi! Ik presenteer jullie: Sarah’s Mombitious-verlanglijst boordevol tips!

Weekplanner van Maan Amsterdam

Invulboeken en stationery van Maan Amsterdam

De invulboeken van Maan Amsterdam zijn stuk voor stuk pláátjes. Voor elk moment tijdens de zwangerschap, babyperiode en kindertijd is er een invulboek van dit mooie merk. Daarnaast heeft Maan Amsterdam een handige familie-weekplanner, wenskaarten én leerkaarten voor kids in het assortiment. Dit alles in een stijlvol, rustig design met fijne pastelkleuren.

Meer info >>

Joolz Aer-buggy

Sinds kort ben ik groot fan van de compacte Joolz Aer: een superlichte buggy (slechts 6 kg!) die je eenvoudig met één hand in- en uitklapt, letterlijk in één seconde! Er is veel aandacht besteed aan het ergonomische design en dat merk je direct, zowel voor je kindje als voor jezelf wanneer je ermee rijdt. De Joolz Aer heeft goede ventilatie en voldoende opbergruimte voor speeltjes én boodschappen. Ook handig: er zit een draagband bij voor over je schouder, zodat je hem makkelijk overal mee naartoe neemt terwijl je beide armen vrij hebt!

Meer info >>

Zwangere vrouw in Nike Maternity Collection

Nike Maternity Collection

Sporten is goed voor je, óók tijdens je zwangerschap. Maar, dan is het wel zo fijn als je goed passende en lekker zittende sportkleding hebt. Sportmerk Nike heeft onlangs zijn allereerste Maternity Collection gelanceerd! De sportkleding speciaal voor zwangeren zit je gegarandeerd als gegoten. Deze collectie is net zo tof als je van de andere sportkleding van Nike gewend bent, maar is helemaal aangepast aan jouw veranderende lichaam en gemaakt van duurzame materialen. Ontworpen door moeders, voor moeders. Love it!

Meer info >>

Alles van Little Dutch

Wie kent het oer-Hollandse merk Little Dutch nou niet? Dit prachtige merk heeft een uitgebreide collectie aan speelgoed, kleding, (bed)textiel en verzorgingsproducten voor jonge kids. Elke collectie is met zorg ontworpen in stijlvolle designs en supermooie kleuren. Ik wil alles wel hebben! Wipstoeltjes, boxkleden, dekbedovertrekken, educatief (houten) speelgoed... Zoek je nog een kraamcadeau? Met iets van Little Dutch zit je áltijd goed!

Meer info >>

Correctbook

Correctbook

Een bedrijf met een missie waar ik volledig achter sta, is Correctbook. Zij ontwikkelen oneindig uitwisbare notitieboeken die je keer op keer kunt gebruiken. Geen papierverspilling meer dus! Bovendien steunen zij kids in ontwikkelingslanden: voor ieder verkocht Correctbook, kunnen zij een kind in een ontwikkelingsgebied drie maanden lang van hun duurzame schrijfmateriaal voorzien. Hoe mooi is dat!

Meer info >>

 

Behang van Eijffinger

Een behangcollectie met de naam ‘Mini Me’, dat kan alleen maar tof zijn toch? We like! Met deze behangcollectie voor de baby- en kinderkamer van Eijffinger komen vrolijke dromen tot leven. Mini Me is een collectie vol lichte en ingetogen tinten, van zand, kiezel en zeegroen tot eigentijds oker, zacht roze en blauw, met een speels accent in eigenwijze felle kleuren. Denk aan schattige diertjes in het bos, walvissen en octopussen in de golven, eenhoorns tussen de bloemen. Maar ook palmbomen, regenbogen en zelfs krijtbordbehang waar je op kunt tekenen!

Meer info >>

Ringen van Melano

Sieraden van Melano

Wat ik zo leuk vind aan de sieraden van Melano, is dat ze verwisselbaar zijn. Deze sieraden passen bij elk moment, elke outfit en elke stijl. Met de steentjes in allerlei kleuren kun je eindeloos combineren en maak je zelf eigenzinnige en toffe combinaties. Vandaag kleur, morgen zwart/wit: het kan allemaal! Kwaliteit, duurzaamheid én betaalbaarheid staan bij dit mooie merk voorop.

Meer info >>

Groentejuices van Frecious

Groentejuices van Frecious

Als drukke moeder is het essentieel dat je gezond bent én blijft. Daarom is het belangrijk om genoeg groenten binnen te krijgen. Confession: dat lukt lang niet altijd... Daarom zijn de groentesapjes van Frecious ideaal: in elk flesje zit 300 gram biologische groenten (en als jij dat wilt: ook fruit). Ze schroefpersen een grote variatie aan groenten, kruiden en specerijen langzaam met een slowjuicer en shockvriezen de sapjes supersnel. Daardoor blijven alle gezonde voedingsstoffen behouden! Elke dag vers vanuit je vriezer. Tip: ze hebben ook Frecious Young voor kinderen en granola/bars gemaakt van de overgebleven pulp.

Meer info >>

Gepersonaliseerde cadeaus van Tadaaz

Als je een uniek cadeau zoekt, voor jezelf of voor een ander, is een gepersonaliseerd item natuurlijk supertof. Zoals jouw ontwerp is er geen één! Bij Tadaaz kun je allerlei items personaliseren. Niet alleen (geboorte)kaartjes, maar ook broodtrommels, mokken, onderzetters, zeeppompjes en nog veel meer! Hoe handig en leuk is ook deze gepersonaliseerde shopper? Nog duurzaam ook!

Meer info >>

Baby met nijntje en Difrax-fles

Flessen van Difrax

Inmiddels drinken mijn kids niet meer uit de fles, maar toen ze dat nog wel deden, waren de S-flessen van Difrax hier favoriet. De Anti-Colic S-fles van Difrax is de best verkochte babyfles van Nederland. De opvallende S-vorm van de fles en het Anti-Colic systeem onderin de fles zorgen ervoor dat je baby beter en rustiger drinkt en minder lucht binnen krijgt tijdens het drinken. Hierdoor zal je baby geen (of in ieder geval veel minder) last krijgen van darmkrampjes, boeren en spugen! Bovendien is de fles volledig uit elkaar te halen voor een optimale hygiëne, ook onderin de fles.

Meer info >>

Theeblend van tastea

Tastea

Ben jij net zo’n theeleut als ik? Dan zijn de luxe en  100% natuurlijke tea blends, losse theeën en kruidentheeën van Tastea iets voor jou! Niet alleen zijn ze erg lekker, ze zijn ook heel goed voor je! De ene blend helpt je ontspannen, terwijl de andere je meer focust geeft, je even laat bijkomen of je beter laat voelen. Ook zijn er blends waar je meer energie van krijgt! Dat moet je hebben als ambitieuze moeder, toch? 

Meer info >>

FOREO UFO 2 gezichtsmasker

Gezichtsmasker van FOREO

Een heel bijzondere gadget is de UFO 2 van het beautymerk FOREO. Dit product van het Zweedse merk geeft jouw huid een volledige gezichtsbehandeling in slechts 90 seconden. Verschillende technieken werken samen om ervoor te zorgen dat ingrediënten van de FOREO-gezichtsmaskers (en van jouw eigen producten die je na de behandeling gebruikt) tot diep in de huid worden opgenomen voor een betere werking: T-Sonic pulsaties, LED-lichttherapie en Cryo- (kou) en Thermo- (warmte)therapie. De UFO 2 is geschikt voor alle huidtinten, -typen en leeftijden. Bovendien ziet ie er ook nog eens héél mooi uit! 

Meer info >>

nijntje bijtring

nijntje

Natuurlijk mag nijntje niet ontbreken in mijn favorietenlijstje! Wie kent dit iconische konijntje nou niet?! Er zijn zó veel mooie en leuke baby- en kinderspulletjes verkrijgbaar met nijntje erop, in toffe knalkleuren of juist rustig pastel. Van verzorgingsproducten tot knuffels en (educatief) speelgoed. Als je nog een cadeautje zoekt voor een zwangere dame of een new mom, weet je zeker dat je met iets van nijntje goed zit! Hoe schattig is bijvoorbeeld deze bijtring van 100% natuurlijk rubber?!

Meer info >>

Stel slaapt op Emma Matras

Emma Matras

Een goede nachtrust is als moeder niet vanzelfsprekend. Je kunt het jezelf echter wel zo makkelijk mogelijk maken door ten eerste te zorgen voor een goed matras. Daarvoor moet je een Emma Matras hebben! De Emma O2 is zelfs de grote winnaar van de matrassentest die door de Consumentenbond is uitgevoerd. Het matras scoort vooral hoog op levensduur, drukverdeling en puntelasticiteit. Wil je het matras eerst testen? Dat mag! Je kunt maar liefst 100 nachten proefslapen op een Emma Matras voordat je ‘m definitief aanschaft.

Meer info >>

Omay Bags

Tassen heb je, zeker als moeder, nooit genoeg toch? Een tas moet naast mooi echter óók functioneel en lekker praktisch zijn. De tassen van Omay Bags zijn fantastisch: ze zien er te gek uit én zijn aan de binnenkant voorzien van allerlei handige vakjes. Inclusief een speciale houder voor je drinkbeker zodat die netjes rechtop blijft staan! Omay Bags zijn gemaakt door een moeder, voor een moeder. En dat is te merken!

Meer info >>

Vitamines voor kids

Vitamines van Holland & Barrett

Mijn kids kunnen wel wat extra weerstand gebruiken, dus geef ik ze multivitamines voor kinderen van Holland & Barrett. Het leuke is dat dit vitamines zijn in de vorm van fruitgums, dus is het voor die kleintjes net alsof ze snoepjes eten. Dat gaat er altijd wel in natuurlijk! Voor mezelf kunnen extra vitamines ook geen kwaad, daarvoor gebruik ik regelmatig Fem Compleet, speciaal voor vrouwen. Kom maar op met die herfst en winter!

Meer info >>

Sarah Glasbergen

Door

21 november 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.