Dr Babor Collagen producten - mijn ervaring

Dr Babor Collagen producten - mijn ervaring

Mijn ervaring met de lijn van Dr Babor. Ze beloven dat het een alternatief is voor rimpelinjectie. Ik vind echt dat de producten van de Dr Babor-lijn helpen.

Dr Babor collagen, deze lijn heb ik geprobeerd. Je kan wel even zeggen dat ik een goede crème kan gebruiken. Doordat ik nog steeds borstvoeding geef en niet hele nachten doorslaap is het fijn om net wat extra's voor je huid te doen!

Geen parabenen en zooi

Bij mijn zoektocht naar een fijne crème vind ik het heel belangrijk dat er geen parabenen en andere zooi in zitten. De producten van Dr Babor hebben dat gelukkig niet, ze zijn gemaakt van  plantaardige stoffen uit de natuur. Ook zijn de producten dierproefvrij. Kijk, daar hou ik van!

Wat doet de collagen booster van dr Babor?

Deze crème heet de Collageen Booster en die belooft nogal wat, want deze collageenlijn moet een effectief alternatief zijn voor rimpelinjectie! Het klinkt technisch, maar ik las dat de hyaluronzuur complex en mariene collageen er voor zorgen dat de huid van binnenuit geherstructureerd word. Ook zitten er stoffen in wat de eigen productie van collageen van de huid verbetert. 

Een effectief alternatief zijn voor rimpelinjectie!

Resultaat van de dr Babor Collagen booster

Ik zie dat mijn huid gewoon gladder en zachter is. Ik heb de producten nu vier weken gebruikt. Dus ik vind dat al een snel resultaat! En, nog veel belangrijker zie al wel dat mijn rimpeltjes minder diep zijn geworden! Ben heel benieuwd naar wat er gebeurt als ik de producten voor een langere tijd gebruik en aanvul met ook hun reiniging etc.

dr babor collagen infusion

Ook een onwijs fijn product is de infusion. Dit is een kuurtje wat mijn huid echt een boost geeft. Ik zie gewoon echt dat lijntjes minder worden!!! Oh yeah! Ik ben om! 

Geen rimpelinjecties voor mij

Ik ben gewoon geen voorstander van injecties, maar wil toch wel wat doen om huidveroudering tegen te gaan. Ik ben onwijs fan van deze producten. Ik wil zeker meer producten proberen van Dr Babor!

Sarah Glasbergen

Door

11 oktober 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.