Kinderkasten - De leukste kasten voor de kinderkamer

Kinderkasten - De leukste kasten voor de kinderkamer

Wil je een kast voor in de kinderkamer die heel erg opvallend is? Of juist een neutraal setje? Doe hier inspiratie op voor allerlei soorten kinderkasten.

Tijd om wat nieuwe meubels aan te schaffen voor de kinderkamer? Bekijk dan hier alle inspiratie op het gebied van kinderkasten. Modern, traditioneel of juist heel kleurrijk? Het kan allemaal!

Kinderkasten

Kasten zijn meestal vrij groot en bepalen dus heel erg de sfeer van een ruimte. Is de kinderkamer van jouw kindje toe aan vervanging? Zoek dan eerst uit welke nieuwe kasten je zou willen. Een kast kan een echte eye catcher zijn, bijvoorbeeld in een felle kleur om een ruimte op te vrolijken. Je kan natuurlijk ook voor de veilige optie gaan en een kast bij het interieur zoeken, zodat hij niet zo opvalt in de kinderkamer. Bekijk hieronder de leukste kasten voor kinderen!

Shop ze hier:

  1. Locker Kidsfactory, babypark, €399
  2. Kast rood Dapper, babypark, €349
  3. Linnenkast houtmix, babypark, €567,25
  4. Kast bruin Dapper, babypark, €269
  5. Linnenkast Lief!, babypark, €529
  6. Kast grijs, babypark, €622

Kinderkasten setjes

Tijd voor een heel nieuw interieur in de kinderkamer? Dan is het fijn om een set kasten te kopen die bij elkaar past zoals de kledingkast en boekenkast. Je kan er zelfs voor kiezen om ook het bed en bureau in dezelfde stijl te kopen. Dit creëert vaak rust in de kinderkamer. Oh, en niet heel onbelangrijk: het kan ook behoorlijk schelen in de prijs als je direct een complete set koopt. 

strak en Modern

Een moderne uitstraling aan de kinderkamer geven kan goed met een kastenset van dezelfde serie. Kies dan voor een kast die er vrij basic uitziet en waar niet te veel details op zitten. Een moderne kast is vaak tijdloos en kan dan ook mee van kinderkamer naar kinderkamer! 

kasten met Details 

Liever niet te strak? Kies dan voor een kast met bewerkte randen en iets meer details. Hieronder zie je de traditionele combinatie: grijs, wit en bruin. 

Bekijk voor nog meer babykamer ideeën bijvoorbeeld ons artikel over de kleurrijke babykamer!

Heeft jouw kind ook een lievelingsknuffel? Ben je die wel eens kwijtgeraakt? Laat het weten in een reactie!

Marlon Verhoeven

Door

21 september 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.