Kleurrijke babykamers

Kleurrijke babykamers

Geen fan van pastelkleuren? Geen probleem wij hebben de leukste kleurrijke babykamers voor je gevonden.

Wil jij wat anders dan alleen maar zoete pastelkleuren? Ga dan lekker los met felle kleuren en creeër een supervrolijke babykamer voor je kleine. Doe hier inspiratie op!

Kleurrijke babykamers Creëren

Hoe creeër je een kleurrijke babykamer? Begin met het uitkiezen van leuk behang met een felle kleur of patroon, of ga voor een vrolijke kleur verf op de muur. Het is hierbij verstandig om maar 1 of 2 muren te behangen of te schilderen zodat de babykamer niet te druk wordt. Hierna kan je eindeloos combineeren met meubels in verschillende kleuren. Bekijk hier kleurrijke babykamers ter inpsiratie.

Leuke gekleurde meubels en vlinderbehang

Babypark creeërde deze vrolijke babykamer met fleurig vlinderbehang in combinatie met gekleurde meubels. Door te kiezen voor een behang met meerdere kleuren is het makkelijker om meubels en accessoires te combineren, de kleuren komen dan weer terug in het behang. In het voorbeeld zie je de gele vlinders die weer terugkomen in de gele commode.

Kleurrijke babykamer accessoires

Toch bang dat je snel bent uitgekeken op die gekleurde muur? Kies dan voor een rustige basis met maar één kleur. Kies hierna een aantal meubels uit in verschillende kleuren, en ga daarna los met accessoires in allerlei kleuren en prints die je leuk vindt. Wat dacht je van onderstaande babykamer?

Wit met kleur

Zo heeft Zilverblauw gekozen voor een rustige basis met witte muren en een witte vloer. Hierdoor springen de gekleurde meubels en accessoires er helemaal uit. Let hier vooral op de kast en de krukjes, supertof!

Tip: Wees niet bang om kleur te gebruiken, kinderen zijn er dol op!

Shoppen maar!

Na die inspiratiebeelden heb je vast en zeker zin om te shoppen. Zie hier de leukste kleurrijke babykamer artikelen! Zo kan je zelf ook lekker aan de slag om je eigen babykamer klaar te maken, of gewoon even lekker te pimpen!

  1. Tipitent Vilac, Kleinezebra, €122,25
  2. Kussen MimiLou, psikhouvanjou, €39,95
  3. Kast, Babypark, €269
  4. Opbergdoos Lego, psikhouvanjou, €19,99
  5. Matroeska's Helen Dardik, psikhouvanjou, €19,95
  6. Wieg lief!, Babypark, €135
  7. Sneeuwbol lamp Djeco, psikhouvanjou, €39,95
  8. Krukje Anne-Claire Petit, Kleinezebra, €172
  9. Poster Helen Dardik, psikhouvanjou, €17,95

Toch iets te veel kleur? Kijk dan hier voor een babykamer met natuurtinten of een babykamer zwart wit.

Marlon Verhoeven

Door

06 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.