Top 5 gratis zwangerschap-apps

Top 5 gratis zwangerschap-apps

Ben jij zwanger en zoek je een handige en leuke app om informatie te zoeken en week voor week alles bij te houden? Bekijk dit leuke overzicht dan snel!

Welke zwangerschaps-apps zijn nu echt leuk en aan welke heb je ook echt iets? En niet onbelangrijk: welke zijn gratis? Wij maakten een top 5 van onze favoriete gratis zwangerschaps-apps!

prenatal en postnatal workout app

1. Prenatal & Postnatal Workout

Een leuke gratis zwangerschaps-app die zich richt op de combinatie van zwangerschap en bewegen is Prenatal & Postnatal Workout. Voor ieder trimester staan de oefeningen handig gesorteerd en je kunt er ook voor kiezen om een korte 5 minuten-oefening te doen als je gewoon even wilt stretchen.

CharliesNames app

2. CharliesNames

Natuurlijk kan een gratis zwangerschaps-app voor babynamen niet ontbreken in het lijstje. Deze app van CharliesNames bevat 10.000 namen die je kunt gebruiken als inspiratie voor jouw babynaam. Daarnaast kun je ook je partner uitnodigen om hier samen over te sparren, zien hoe populair de naam is en bijpassende namen vinden. Heb je een favoriet gevonden? Dan kun je ‘m opslaan, zodat je de babynaam altijd terug kunt vinden.

zwangerschap+ app

3. Zwangerschap+

Wil je graag per week zien hoe je baby in je buik groeit? Er zijn verschillende apps waarmee je dit kunt volgen. De gratis app Zwangerschap+ bevat dagelijkse zwangerschapsinformatie, informatie per week van je zwangerschap, een babygroeikalender, persoonlijk dagboek en een doktersafspraken-agenda.

4. Zwanger & Weeëntimer

Een andere mooie app is de Zwanger & Weeëntimer-app. Met checklists voor elk semester, de ontwikkeling van jouw foetus, advies over voeding en lifestyle en een weeëntimer voor als het zover is.

zwangerhap app

5. ZwangerHap

Zoek je een gratis zwangerschaps-app die zich vooral focust op gezond eten tijdens je zwangerschap? Dan zit je met de app ZwangerHap van het Voedingscentrum wel goed! In deze app staat niet alleen advies, maar vind je ook kant-en-klare recepten met begeleidende foto's om snel een lekker gerecht op tafel te zetten.

Heb jij nog een toffe gratis zwangerschaps-app die we echt in onze top 5 op moeten nemen? Laat dan zeker even een reactie achter!

Savannah Schreuter

Door

01 augustus 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er is al 1 reactie geplaatst

Stefanie

6 jaar geleden

Ovia pregnancy! Leuke app voor tijdens je zwangerschap. Overigens is er ook Ovia fertility wanneer je zwanger wilt worden. Veel goede en nuttige tips!

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.