Top 5 gratis zwangerschap apps

Ben jij zwanger en zoek je een handige en leuke app om informatie te zoeken en week voor week alles bij te houden? Bekijk dit leuke overzicht dan snel!

Welke zwangerschap apps zijn nu echt leuk en waar heb je ook echt iets aan (en niet onbelangrijk: welke zijn gratis)? Wij maakten een top 5 met onze favoriete apps.

Let op: dit zijn onze persoonlijke favorieten, dus misschien staat er een app niet bij die jij wel gebruikt. Heb je een toffe gratis app die we echt toe moeten voegen? Laat dan zeker een reactie achter, misschien komt die dan wel in onze top 5!

1. APP NUTRICIA VOOR JOU

Dit blijft toch een favoriet onder de favorieten. Gewoon omdat de app zo veelzijdig en compleet is. Je vindt er informatie over je zwangerschap, kunt een weekoverzicht inzien en je kunt direct de naam van een product intypen om te zien of je het mag eten of niet. Verkrijgbaar via de Nutricia-app.

2. APP Zwangerschaps-workout

Ook een leuke gratis app die zich richt op de zwangerschap in combinatie met bewegen. Voor ieder trimester staan de oefeningen handig gesorteerd en je kunt er ook voor kiezen een korte 5-minuten oefening te doen als je gewoon even wilt stretchen. Verkrijgbaar via Google Play.

3. aPP Babynamen Nederland 

Natuurlijk kan een app voor babynamen niet ontbreken in het lijstje. Deze app van Babynamen Nederland bevat duizenden namen die je kunt gebruiken als inspiratie voor jouw babynaam. Daarnaast kun je ook direct zien hoe populair de naam is en wat de naam precies betekent. Heb je een favoriet gevonden? Sla die dan gewoon op bij favorieten, dan kun je ze altijd terugzoeken. Verkrijgbaar via ITunes.

4. App zwangerschap van week tot week

Wil je graag per week zien hoe je baby in je buik groeit? De app van de Engelse The Bump is gratis en bevat wekelijkse samenvattingen van de groei van je baby, relevante artikelen, veelgestelde vragen en handige to-do's (maak een afspraak voor de 10-weken echo bijvoorbeeld). Verkrijgbaar via Google Play. Een andere mooie Engelse app is de Pregnancy Tracker van What to Expect, met prachtige video's van de ontwikkeling van je baby.

5. APP VOEDING TIJDENS ZWANGERSCHAP

Zoek je vooral een app die focust op gezond eten tijdens je zwangerschap? Dan zit je met die van het Voedingscentrum wel goed! In deze app staat niet alleen advies, maar vind je ook kant-en-klare recepten met begeleidende foto's om snel een lekker gerecht op tafel te zetten. Verkrijgbaar via Google Play

Heb jij nog een toffe gratis app die we echt op moeten nemen? Laat dan zeker even een reactie achter, we horen graag je mening. 

ECHT leuke zwangerschapsoutfits!

Wij weten als geen ander dat het een kriem is om een beetje een fasionobla outfit te vinden als je zwanger bent. Gelukkig vonden we hier veel écht leuke zwangerschapsoutfits! Leg jezelf in de watten! You deserve it! 

 Bestel bij de Bijenkorf                                   Bestel bij Zalando

Door

19 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er is al 1 reactie geplaatst

4 jaar geleden

Ovia pregnancy! Leuke app voor tijdens je zwangerschap. Overigens is er ook Ovia fertility wanneer je zwanger wilt worden. Veel goede en nuttige tips!

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.