Jouw geboortekaartje op canvas laten schilderen

Jouw geboortekaartje op canvas laten schilderen

Heel tof om in de babykamer of woonkamer te hangen: een schilderij van het geboortekaartje van je kleine!

Wil je jouw geboortekaartje op een leuk en unieke manier bewaren? Je kan het kaartje in een boek doen of laten inlijsten, maar je kan er ook een mooi schilderij van laten maken! 

Inge begon met schilderen toen ze de geboortekaartjes van haar neefjes na ging maken. Dit vond ze zo leuk dat ze inmiddels een eigen website heeft gemaakt waar alle papa's en mama's een geboortekaartje op canvas kunnen bestellen. 

Geboortekaartje op canvas

Hoe werkt het? Inge gaat, zodra ze het geboortekaartje heeft gekregen, aan de slag met potlood en canvas van 30x30x4 of 30x40x2. Op een leeg doek schetst ze dan eerst de contouren van het kaartje, waarna ze met acrylverf de tekening 'inkleurt'. Daarna gaat er nog een laklaagje met lichte onopvallende glans overheen zodat de kleuren mooi blijven en wordt het leuk verpakt. 

Leuk weetje: Inge beschildert ook de zijkanten van het canvas zodat je het schilderij zonder lijst op kunt hangen.

Tevreden? Dan pas betalen

Inge werkt met een echte 'tevredenheidsgarantie'. Dat wil zeggen dat zij het doek schildert, en je vervolgens een foto per email stuurt van het resultaat. Ben je tevreden dan betaal je pas en zal Inge het schilderij versturen. Ook kan je het schilderij eventueel ophalen in Bunschoten of Amersfoort. 

En de prijs? Daar zal je zeker blij van worden, want 1 schilderij van een geboortekaartje kan je voor de vaste prijs van 25 euro krijgen (excl. verzendkosten). 

Wil jij ook je geboortekaartje op canvas laten schilderen? Neem dan zeker even een kijkje bij Inge op Jouwkaartopcanvas.  

 
Daisy van Schaijik

Door

08 september 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.