Orange Rebel lunchbox en beker

Orange Rebel lunchbox en beker

Dat is cool! Een beker en broodtrommel met naam van je kind en een leuke tekening. Zo trekt je kind veel bekijks op school!

Een lunchbox en beker die je zelf kunt aanpassen met eigen afbeeldingen, tekeningen en tekst. Hoe leuk is dat! En niet alleen leuk, maar ook erg praktisch: je kind raakt met een broodtrommel met naam nooit meer zijn spullen kwijt in de klas. 

WINNEN!

Wil jij een van de drie leuke Orange Rebel-sets winnen? Ga dan naar de Minime-facebookpagina en vertel welke kleur jij graag zou willen winnen. Woensdag 2 september maken we de winnaars bekend!

Personaliseer je lunchbox

De lunchboxen kan je aanpassen met een schuifsysteem, waardoor je het plaatje iedere keer kunt veranderen. Dat vraagt natuurlijk om een eigen kunstwerk! Op de website van Orange Rebel staan ook een paar vrolijke templates om je een beetje op weg te helpen. Hier kan je ook zelf teksten of foto's toevoegen, bijvoorbeeld een foto van je kind en zijn of haar naam. Of maak een echte zomer- of kerst lunchbox.

Opbergvakken

In de lunchboxen zitten ook handige opbergvakken zodat je naast een boterham ook nog een pakje drinken of bijvoorbeeld stukjes fruit mee kunt geven. Je kan er maar liefs zes boterhammen in kwijt, en als je de opbergvakken erin zet nog drie boterhammen en andere gezonde dingen. 

Felle kleuren

De broodtrommel met naam en bekers met tekeningen zijn er in de kleuren roze, blauw en oranje, voor ieder wat wils dus. Neem een lunchbox en beker in dezelfde kleur of ga lekker mixen.

Lekvrij en vaatwasserbestendig

Ook niet geheel onbelangrijk: de drinkbekers zijn lekvrij en kunnen mét tekening gewoon in de vaatwasser. Maar, dan moeten de bekers wel goed op elkaar vastgedraaid zijn. Voor de lunchbox geldt dat je het uitschuifbare deel uit de box moet halen, anders wordt je tekening nat. 

Getest door Minime

Op de redactie hebben we de lunchboxen ook even getest! Hieronder kun je het resultaat zien. 

Wat een super handige box. Wij hebben hem goedgekeurd! 

Niet gewonnen, maar wil jij ook graag zo'n toffe Orange Rebel-set? Op OrangeRebel kan je de drinkbeker (€6,49) en lunchbox (€7,49) zelf bestellen en leuke templates downloaden. 

Daisy van Schaijik

Door

28 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.