Toffe geboortekaartjes van Planet Cards

Toffe geboortekaartjes van Planet Cards

- AD - Op zoek naar de nieuwste geboortekaartjes die je ook kan personaliseren? Neem dan zeker even een kijkje bij Planet Cards.

Het perfecte geboortekaartje kiezen is een flinke klus, want er is ontzettend veel keuze. Ga je voor lief, stoer, strak of juist vintage? Bij Planet Cards kun je kiezen uit verschillende designs en die vervolgens helemaal naar jouw hand zetten. 

Nadat je een bepaald geboortekaartje gekozen hebt, kun je namelijk nog heel veel dingen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van je kaart, maar ook aan het soort papier dat je kunt kiezen, of je een mooie glanslaag over de kaarten wil of afgeronde hoeken. Ook kan je zelf foto's en tekst toevoegen en is zelfs het lettertype aan te passen. 

REGELMATIG NIEUWE SELECTIE

Het leuke aan Planet Cards is dat de website de laatste trends op de voet volgt en regelmatig met nieuwe designs komt. Verschillende ontwerpers zorgen om de week voor nieuwe geboortekaartjes; je bent dus niet de zoveelste ouder die dat kaartje besteld! 

GEBOORTEKAARTJES GLAM

Een voorbeeld van een van de nieuwste ontwerpen: geboortekaartjes met echte glam. Deze kaartjes hebben leuke glimmende details die licht reflecteren (zie de lichtere druppels, zo lichten alle druppels op). Zo'n origineel kaartje trekt direct de aandacht en wedden dat mensen die nog niet eerder hebben gezien?   

MAGNEETKAARTJES EN RELIEF

Naast de glam-kaarten hebben ze ook bijzondere geboortekaartjes met magneten, kaarten met glitter en grappige vormen als de ronde geboortekaartjes en kiekeboe-kaartjes.  

TWIJFEL JE OVER DESIGN GEBOORTEKAARTJES

En dan heb je een paar ontwerpen gemaakt, maar je kan echt niet kiezen. Je twijfelt bijvoorbeeld over de papiersoort: wil je geribbeld papier of ga je toch voor het fijne zijdemat papier? Keuzes, keuzes. Gelukkig kan je alvast 1 kaart van tevoren bestellen om te kijken of het ontwerp echt is wat je wilt.

Een proefkaartenset met verschillend gedrukte kaarten op verschillende soorten papier is ook mogelijk.

FOUTLOZE KAART-GARANTIE

Heb je het geboortekaartje voor je kleine helemaal samengesteld, gecheckt en opgestuurd, blijkt er toch een spelfout in te zitten... Ai! Gelukkig kunnen de mensen van Planet Cards de kaarten voor je controleren. Voor een kleine bijbetaling van 4 euro checken zij o.a. de spelling, de lay out en de kwaliteit van je foto's.

GEBOORTEKAARTJES LATEN VERSTUREN

Geen zin om zelf al die adressen op de enveloppen te schrijven en te versturen? Er is ook een verzendservice, dus als jij de adressen in je winkelmandje kopieert verzenden zij de kaarten voor je, ideaal! 

Wil je alle designs en opties bekijken? Op de website van Planet Cards vind je een duidelijk overzicht en kan je selecteren op best verkocht en nieuwe designs. 

Daisy van Schaijik

Door

22 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.