Mees Kees op de planken: filmtip!

Mees Kees op de planken: filmtip!

De meeste kids kennen hem wel: Mees Kees. De beroemdste leraar van Nederland maakt samen met zijn klas de gekste dingen mee.

De meeste kids kennen hem wel: Mees Kees. De beroemdste leraar van Nederland maakt samen met zijn klas de gekste en leukste dingen mee. In het nieuwste avontuur Mees Kees op de planken gaat Mees Kees met de klas het eindtoneelstuk opvoeren. Maar dat gaat natuurlijk wel op de speciale Mees Kees manier...

Bekijk hier de toffe trailer van de knotsgekke kinderfilm. Zeker een aanrader voor de kids!

Mees Kees op de planken

Wil je meer weten over de film? Lees dan de korte beschrijving hieronder:

Het grote eindtoneelstuk komt eraan. Tobias vindt het heel spannend, maar met Mees Kees als leraar moet het goed komen. De klas verheugt zich op middagen lekker spelen en mooie decors knutselen – tot ze erachter komen dat Dreus een verschrikkelijk saai middeleeuws stuk heeft uitgekozen. Bovendien moet het worden opgevoerd in het stoffige zaaltje van het nabijgelegen bejaardenhuis. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn, als hij daar zijn eigen draai niet aan zou geven.

 

Leuke vervolg

Mees Kees op de Planken is het vervolg op de populaire Mees Kees en Mees Kees op Kamp.

Daisy van Schaijik

Door

21 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.